Youraway
Image default
Business

3 leuke toys voor deze zomer

 

Ben je op zoek naar een leuk speelgoed idee voor deze zomer? Dan hoeft je niet langer te zoeken! Wij hebben de 3 beste tips voor dit jaar voor je op een rijtje gezet. Zo kun jij je weer lekker vermaken en fun beleven.

 

  1. Drone

 

Een zeer populaire toy dit jaar is de drone. En dan hebben we het specifiek over de nieuwste drone van het merk DJI, namelijk de DJI Spark. Deze drone is zo klein dat deze volledig in je binnenzak past. Indrukwekkend natuurlijk voor een drone die in full HD opnames kan maken. Daarnaast is het gewoon hartstikke tof om met een drone te vliegen. Op https://www.drone123.nl/ meer info over de Spark.

 

  1. Fidget Spinner

 

Deze gadgets heb je ongetwijfeld al voorbij zien komen. De snelle spinners vliegen je letterlijk om de oren dit jaat. Deze kleine toys zijn zo leuk om mee te spelen omdat je er uren mee kunt spinnen en ze daarnasst ook nog eens een positief effect hebben op je concentratievermogen.

 

  1. VR Bril

 

Ook een heel populair gadget van deze zomer is de vr bril. Dit jaar worden ze steeds goedkoper en ook beter. Zo kun je in virtual reality hele noeiwe werelden ontdekken en kun je onvergetelijke avonturen beleven.

 

Met deze 3 gouden tips wordt jouw zomer sowieso een succes!