Youraway
Image default
Business

Adverteren met Google Adwords

Het adverteren in Google Adwords kan je helpen om beter gevonden te worden door potentiele klanten in de zoekmachine van Google. Je website kan nog zo mooi en informatief zijn, maar als deze niet wordt opgepikt door een zoekmachine, zal je website bijna niet worden bezocht. Veel mensen kijken niet verder dan de eerste pagina in Google. Wanneer zij op deze eerste pagina geen relevante informatie kunnen vinden, passen zij de zoekterm aan in de hoop om zo wel tot de juiste pagina te kunnen komen. Het is daarom erg belangrijk dat je website goed scoort in Google, in ieder geval op de eerste pagina met de eerste 10 organische resultaten en een aantal advertenties.

Organische resultaten

De organische resultaten in Google zijn de resultaten die de zoekmachine zelf selecteert op relevantie. De websites krijgen een gratis goede positie wanneer de inhoud op de pagina overeenkomt met de term waarop wordt gezocht.

Adverteren

Naast de organische resultaten, kun je een advertentie plaatsen in de zoekresultaten van Google. Door Google Adwords kun je zien welke termen voor jou relevant zijn, en zo kun je binnen korte tijd een goede Google positie behalen.

Adwords adverteren uitbesteden

Het adverteren in Google Adwords is een vak apart. Het is daarom ook lastig om zelf een Adwords campagne op te zetten wanneer je hier vrijwel geen kennis van hebt. Profiteer van de vele voordelen van het adverteren op Google en het behalen van een toppositie in de resultaten. Je betaalt alleen wanneer mensen daadwerkelijk naar je website gaan en je kunt al adverteren vanaf een klein bedrag om het eens te proberen. Bekijk welke zoektermen het meest relevant zijn voor jou als bedrijf/website, en laat de professionals de campagne opbouwen aan de hand van jouw input.

http://teamnijhuis.com