Youraway
Image default
Business

Advies kost minder tijd

Voor veel boeren is hun boerenbedrijf een van de belangrijkste dingen die er zijn, omdat een boerderij het grootste deel van het leven van de boer bepaald. Dat geldt bijvoorbeeld voor de waarde en voor de omvang van het bedrijf, maar geldt ook voor de tijd van de boer omdat er veel tijd naar zijn bedrijf gaat. Ondanks de inspanningen ligt er vaak toch een stapel werk op het bedrijf te wachten met allemaal dingen die nog moeten gebeuren. Daarom moet een boer keuzes maken in de dingen die hij allemaal nog moet doen.

Een boer is het liefste al zijn tijd met zijn dieren bezig en is doet daarom liever geen papierwerk en laat dat dan ook liggen. Veel papierwerk is verplicht en mag niet worden nagelaten maar neemt wel tijd in beslag aangezien veel boeren liever niet zoveel tijd met papierwerk bezig zijn en liever meer tijd met hun bedrijf bezig zijn komt het soms voor dat het papierwerk blijft liggen.

Zo gebeurd het dat de verschillende vormen van papierwerk zoals het aanvragen van een vergunning of het regelen van de administratie minder goed wordt gedaan dan zou moeten omdat de boer daar niet zoveel mee bezig is.

Om te voorkomen dat het papierwerk onoverzichtelijk wordt, is het beter om ervoor te zorgen dat iemand anders het papierwerk doet. Een boer kan veel tijd en moeite besparen als hij zijn papierwerk aan andere partijen uitbesteed de daar meer van af weten. Het is voor een boer verstandig om deze dingen uit te besteden omdat hij zelf meestal wat minder goed op de hoogte is van de verschillende regels omtrent het papierwerk, maar kan het soms ook beter uitbesteden omdat de andere partij de werkzaamheden sneller kan doen.

Zo kan een boer zijn werk bij wijsman uitbesteden. Wijsman heeft veel ervaring in de agrarische sector en kan zodoende adviseren over de nieuwste ontwikkelingen over de buizenkoeler, de packman of de koeborstel.

http://www.wijsmanhandelenadvies.nl/