Youraway
Image default
Business

Advocaat Ede

Wanneer je op zoek bent naar een advocaat in Ede: Vallei Advocaten, neem dan eens contact op met Vallei Advocaten & Mediators. Vallei Advocaten & Mediators heeft mij en mijn bedrijf uitstekend geholpen met de transitie van een een eenmanszaak naar een B.V. Ik ben goed met mijn handen. Ik ben een goede elektromonteur en het plaatsen en installeren van zonnepanelen is mijn specialiteit en mijn passie. Ik heb de opdrachten voor het uitkiezen, en ik heb al een aardige naam opgebouwd in de regio. Ik sta bekend als betrouwbaar en vakbekwaam. Zo’n 2 jaar geleden begon mijn omzet boven de EUR 100.000 uit te komen. Ook moest ik vaker nee verkopen aan opdrachtgevers, simpelweg omdat ik er geen tijd meer voor had. In overleg met opdrachtgevers heb ik toen besloten om zelf 2 jongens te gaan opleiden in de praktijk. Na het afronden van de opleiding zouden ze bij mij in dienst kunnen komen. Hiervoor moest echter wel de juridische structuur van mijn bedrijf worden aangepast. Mijn boekhouder raadde mij aan om een advocaat in de arm te nemen. Zodoende zou mijn eenmanszaak moeten worden omgezet in een B.V. Dat had te maken met zaken als aansprakelijkheid, belastingen en verzekeringen. Je begrijpt wel dat ik hier weinig verstand van heb. Wat ik wel op mijn klompen aanvoelde, is dat het bedrijf ontzettend veel potentie heeft. De markt is namelijk ontzettend gunstig, en dat gaat nog lang zo blijven. Zodoende ging ik op zoek naar een advocaat in Ede. Ik was op zoek naar een advocaat met verstand van ondernemingsrecht. Volgens mijn boekhouder is een goede advocaat in Ede te vinden bij Vallei Advocaten & Mediators.

Advocaat Ede,Vallei Advocaten & Mediators

Wanneer je op zoek bent naar een advocaat in Ede en omstreken, dan kan ik Vallei Advocaten & Mediators aanraden voor ondernemers. Zij hebben mij op een zeer heldere wijze uitgelegd, waarom ik mijn eenmanszaak zou moeten omzetten in een B.V. Daarbij hebben ze mij uitstekend geholpen met de daadwerkelijke transitie. Een advocaat die weet waar het over praat vind je bij Vallei Advocaten & Mediators. Wanneer je op zoek bent naar een advocaat in Ede, neem dan eens contact op met hen.

Toekomst

Bezoek eens de website van Vallei Advocaten & Mediators. Een advocaat met expertise op het gebied van ondernemingsrecht, vind je bij Vallei Advocaten & Mediators. In de toekomst wil ik misschien mensen vast in dienst gaan aannemen. Ik weet nu al door wie ik mij ga laten adviseren.