Youraway
Image default
Business

Afscheidscadeau collega

Een afscheidscadeau voor een collega uitzoeken is nog geen gemakkelijke opgave. Zo hebben we onlangs afscheid moeten nemen van een collega die al 12 jaar werkzaam was voor het bedrijf. Je beseft dan dat je niet moet komen aanzetten met goedkope rommel of een afgezaagd cadeau. Een afscheidscadeau voor een collega die 12 jaar bij een bedrijf heeft gewerkt moet daarom origineel en tastbaar zijn, zo vonden wij. Een dergelijk cadeau moet waardering en respect uitstralen. Wanneer je echter op internet op zoek naar een afscheidscadeau voor een collega, dan kom je toch een hoop tegen wat totaal niet aanspreekt. In veel gevallen kom je spullen en gadgets tegen waar je naar verloop van tijd eigenlijk niks meer aan hebt, omdat het kapot gaat of omdat het een nutteloos object is. Het was wat ons betreft te gemakkelijk en tevens respectloos om wat geld te verzamelen en een trendy gadget aan te schaffen. Ook al weten we dat de persoon in kwestie hier helemaal dol van is. Na enig speurwerk waarin we eigenlijk niks aantroffen kwamen we terecht bij de website van Jilster. Bij Jilster kan je namelijk zelf een boekwerk of een tijdschrift samenstellen. Je kan dus de gehele inhoud, vormgeving en layout zelf bepalen met behulp van Jilster. Een passend afscheidscadeau voor een collega, vind je bij Jilster.

Afscheidscadeau collega bij Jilster

Een afscheidscadeau voor een collega, maak je met behulp van Jilster. Zo hebben we een poos lang van iedereen verhalen en foto’s verzameld die we hebben gebruikt voor het boekwerk. Het eindresultaat is werkelijk verbluffend en de reactie van de collega des te meer.Een afscheidscadeau voor een collega waar je 12 jaar mee hebt gewerkt, dient origineel en tastbaar te zijn. Een dergelijk afscheidscadeau voor een collega is een teken van respect.

Leuk om te doen

Een afscheidscadeau voor een collega maak je bij Jilster. Afgezien van het resultaat en de reactie van de collega, was het ook ontzettend leuk en leerzaam om te doen. Wanneer je op zoek gaat naar een afscheidscadeau voor een collega, wees dan eens origineel en ben bereid om er moeite voor te doen. Met een afscheidscadeau voor een collega dat is gemaakt bij Jilster, dwing je respect af.