Youraway
Image default
Business

Alape combineert uniek design en slimme oplossingen

Alape combineert uniek design en slimme oplossingen

In veel badkamers is het badkamermeubel de blikvanger, die sterk bepalend is voor de sfeer van de gehele ruimte. Om die reden heeft de Duitse badkamermeubel fabrikant Alape zich dan ook toegelegd op het ontwerpen van badkamermeubelen met een absoluut uniek design. De producten van Alape kenmerken zich door enerzijds een stijlvolle uitstraling en anderzijds duurzame kwaliteit. Bovendien heeft Alape zich gespecialiseerd in slimme oplossingen voor kleinere badkamers. Ze maken bijvoorbeeld smalle en diepe badkamermeubels maar daarnaast juist ook ondiepe varianten. Zo kun je altijd wel een Alape badkamermeubel vinden dat in jouw badkamerruimte past, ongeacht hoe groot of klein deze ruimte is.

Ruim aanbod aan stijlen

En Alape heeft ook altijd wel een meubel in de stijl die het beste bij je badkamer past. Het assortiment omvat een ruime keuze van klassiek en landelijk tot strak en modern. Kijk maar eens rond in onze webshop en je zult zien dat er voor ieder denkbaar interieur en elke stijl wel meubelen en sanitair van Alape zijn die er perfect bij passen. Zo kun je je badkamer de uitstraling geven waar jij je het lekkerst bij voelt en waardoor je je het beste kunt ontspannen. Per slot van rekening is dat wat we tegenwoordig van onze badkamer willen: een ruimte waarin je even de stress en vermoeidheid van je af kunt laten glijden en helemaal tot rust kunt komen.

Minimalistisch en tijdloos door geglazuurd staal

Alape staat bekend om de bijzondere, minimalistische ontwerpen van haar waskommen, fonteintjes en wastafels. Maar meer nog om het materiaal waar ze van vervaardigd worden: geglazuurd staal. Dit staal met een heel dunne afwerklaag van email is aan de ene kant heel erg licht en tegelijkertijd toch ook oersterk. Hou je van een minimalistisch, modern en tegelijk toch ook tijdloos design? Dan moet je echt eens de uitgebreide collectie fonteintjes en wastafels van Alape bekijken. De unieke uitstraling van dit duurzame materiaal is echt kenmerkend voor dit merk.

Milieuvriendelijke materialen en productie

Alape maakt voor de productie van haar sanitair gebruik van een speciale titanium houdende en koolstofarme staalsoort. Men werkt op milieuvriendelijke wijze en maakt hoofdzakelijk gebruik van gerecyclede materialen. Je kunt kiezen uit veel verschillende maten, vormen en kleuren. Voor iedere interieurstijl is er wel een wastafel of waskom van Alape die er bij past. In een moderne badkamer kies je bijvoorbeeld voor een witte rechthoekige wastafel. En in een klassiek interieur kun je een ronde waskom plaatsen. Behalve wit, kun je meestal ook kiezen voor chroom, pergamon, rvs of wit-blauw.

Maak je badkamer helemaal af met bijpassende accessoires

Naast badkamermeubelen en sanitair levert Alape ook bijpassende accessoires. Bij een wastafel kun je bijvoorbeeld ook een spiegel kopen in dezelfde stijl. En je maakt het helemaal af door er ook nog bijpassende handdoekhouders bij te nemen. Door alle accessoires in dezelfde stijl te houden, zorg je voor een fraaie eenheid in je badkamer. Dankzij het tijdloze design en de grote duurzaamheid van de materialen kun je jarenlang plezier hebben van je mooie design badkamer.