Youraway
Image default
Business

Belasting gerelateerde vragen over uw auto?

Heeft u een eigen auto? Dan moet u hier verschillende belastingen voor en over betalen. Ook wanneer u nog geen eigen auto heeft, maar dit wel overweegt is het goed om hiervan op de hoogte te zijn. Verdiep u goed in alle auto gerelateerde belastingen zodat u na aanschaf niet voor verassingen komt te staan. Vind u het lastig om de juiste informatie hierover te vinden, of is het niet helemaal duidelijk welke belastingen u precies moet betalen? Vraag dan een specialist om hulp en voorkom dat u bepaalde betalingen over het hoofd gaat zien. In dit artikel gaan we je meer vertellen over de hulpdienst die je hierover graag te woord staat. Nieuwsgierig? Lees dan zeker nog even verder!  

Neem contact op met de belastingtelefoon

De belastingtelefoon auto staat voor u klaar om u te helpen met alle belasting gerelateerde vragen over uw auto en aanverwante zaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan motorrijtuigenbelasting en wegenbelasting. Ook wanneer u er over zit te denken om een auto te importeren uit het buitenland kunt u bij de belastingtelefoon terecht. De medewerkers zitten klaar om u te helpen met al uw vragen. Neem het zekere voor het onzekere en vraag hulp aan de specialisten van auto belastingtelefoon. 

De belastingtelefoon auto bellen  

Bel het gratis 0800 nummer van de belastingtelefoon auto en je krijgt direct een medewerker aan de lijn. Let wel op: deze dienst is alleen door de weeks bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur. In het weekend is de telefoonlijn gesloten. Wel is de website op ieder moment van de dag bereikbaar. Hier vind je ook veel informatie over auto belasting vragen. Ga naar https://belastingtelefoon.nl/belastingtelefoon-auto/ en je komt direct op de juiste pagina terecht. Kom je er dan nog niet uit? Wacht dan even af tot na het weekend en neem telefonisch contact op.