Youraway
Image default
Offers

Benut je handigheid in de technische branche!

In de technische branche vind je oneindige mogelijkheden in de vorm van talloze creatieve functies. Je kan onderdeel zijn van de productie van unieke machines of je voorziet mensen van essentiële behoeften. In alle gevallen werk je mee aan een belangrijk proces. Door het duidelijke en visuele beeld, waarop techniek werkt, komt jouw eigen aandeel in een project duidelijk naar voren. Zowel op strategisch als praktisch gebied is er genoeg mogelijk in de techniek en dit uit zich in verschillende branches en talloze functies. Heb jij onlangs een technische studie afgerond of ben je opzoek naar een functie in de techniek? Lees dan gauw verder en ontdek welke branches er allemaal zijn!

 

Elektrotechniek

Binnen de elektrotechniek zijn verschillende functies die zich bezighouden met het installeren en onderhouden van verschillende soorten elektra. Zo zorg je als elektromonteur bijvoorbeeld voor de installatie en het onderhoud van telecommunicatie- of meetapparatuur. Daarnaast zorg je met het plaatsen en onderhouden van Cv-ketels voor verwarming als essentiële behoefte voor mensen. 

 

Werktuigbouwkunde

Als werktuigbouwkundige houd jij je bezig met het ontwerpen, produceren en onderhouden van voertuigen en apparaten. Er vallen verschillende werkzaamheden onder werktuigbouwkunde. Denk hierbij aan scheepsbouw, constructiebouw of machinebouw. Binnen deze branche heb je dus ook de vrijheid om een richting te kiezen die jou het meest aanspreekt. 

 

Robotica

Verschillende functies en werkzaamheden worden tegenwoordig geautomatiseerd aan de hand van robotica. Het gaat hier dus om de toepassing van robots. Zo worden robots in de zorg al toegepast om bepaalde handelingen over te nemen van mensen. Binnen de robotica ben je bezig met het ontwerpen, produceren en innoveren van verschillende methodes om werkzaamheden te laten automatiseren door robots.

 

Beveiligingstechniek

Binnen de beveiligingstechniek ontwerp en produceer je installaties waarmee je verschillende soorten gebouwen kan voorzien van beveiliging. Op deze manier zorg je er op verschillende manier voor de een pand of terrein niet betreden wordt door onbevoegden. Met het handhaven van de veiligheid werk je zo mee aan een essentiële behoefte van de mens. 

 

 

https://www.t-pion.nl/