Youraway
Image default
Business

Betonboor van Technischeprodukten.nl

Bent u op zoek naar een betonboor? Dan bent u bij Technischeprodukten.nl aan het juiste adres. Bij ons in het assortiment vindt u vele verschillende boren waaronder de betonboren. Wij hebben vijf verschillende boren die ook geschikt zijn voor beton met ieder hun eigen kwaliteiten en kenmerken. In ons assortiment vindt u namelijk de hamerboor SDS, de steenboor, diamantboor TSM, universeelboor TCT en de ‘gewone’ boor die speciaal voor beton bedoelt is. 

Welke betonboor van Technische producten moet ik kiezen?

Welke betonboor van Technischeprodukten.nl u moet kiezen, hangt vooral af van wat u het fijnst vindt om mee aan de slag te gaan. Onze hamerboor SDS heeft bijvoorbeeld 2 aansluitingen en 4 snijders waardoor u snel door de oppervlakte heen bent. Onze steenboor heeft een extra lange kop waardoor hij o.a. geschikt is voor zware steensoorten en beton. De diamantboor TSM heeft een krachtvastigheid nummer negen en is ideaal als u door tegels, glas of een dakpan heen wilt boren. De universele boor TCT kan voor vrijwel alle oppervlaktes gebruikt worden. De standaard betonboor is specifiek geschikt voor, zoals de naam al zegt, beton. 

Welke andere boren vind ik bij Technische producten?

Naast ons assortiment aan betonboren vindt u nog diverse andere soorten boren in onze voorraad. Denk bijvoorbeeld aan metaalboren. Zo hebben wij de Cobalt boor die specifiek bedoeld is voor de wat hardere metaalsoorten zoals bijvoorbeeld aluminium. Ook hebben wij HSS metaalboren die over een splitpoint beschikken waardoor hij makkelijk door de zachtere metaalsoorten heen boort. Onze machinetap DIN 371 is geschikt voor doorlopende gaten en de verzinkboor maakt eerder openstaande gaten af. Naast betonboren en metaalboren hebben wij ook nog een aantal houtboren in ons assortiment. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de speedboor quicklock die verschillende groottes gaten kan boren in diverse houtsoorten. Onze slangenboor is extra lang en zorgt hiermee voor perfecte gaten. De Azobe slangenboor heeft een extra functie waardoor hij gemakkelijk door de meest harde houtsoorten heen boort. Tot slot hebben wij nog de machinaal boor (die varieert tussen de 3 tot wel 30 mm). Deze is geschikt voor C&C machines.