Youraway
Image default
Business

Bouwunits kopen

Een nieuwe bouwunit kopen begint met een telefoontje

Brouwer Nijkerk is al meer dan 50 jaar een begrip als het gaat om tijdelijke bouwplaatshuisvesting in Nederland en België. Innovatief, vakkundig en flexibel zijn de kernbegrippen als het gaat om deze succesvolle aanbieder van directie units, bouwunits, schaftwagens en nog veel meer tijdelijke huisvestingsoplossingen op de bouwplaats. We zeggen dan ook wel dat het proces van bouwunits kopen begint met een telefoontje naar Brouwer of simpelweg een offerte-aanvraag op de website. Moeilijker hoeft u het niet te maken, want met die ene actie zet u gemakkelijk het hele proces in gang dat ermee eindigt dat u exact de gewenste oplossing heeft voor uw huisvestingsprobleem op de bouwplaats.

Brouwer maakt bouwunits kopen tot kinderspel

Gedurende dat proces maakt u kennis met alle aspecten die Brouwer zo bijzonder maken. Tijdens het opstellen van de specificaties voor uw bouwunits zult u kennis maken met de flexibiliteit en innovativiteit van Brouwer. En als u tijdens de bouwfase besluit om toch nog aanpassingen aan te brengen in het ontwerp, zult u merken hoe flexibel ons bouwproces is en uiteindelijk, bij de oplevering, zult u tevreden zijn over de vakkundigheid waarmee de units zijn gebouwd en over de kwaliteit van de materialen. Brouwer Nijkerk maakt bouwunits kopen tot kinderspel. U stelt de specificaties op en Brouwer levert.

Brouwer maakt bouwunits kopen echt heel eenvoudig

Kent u Brouwer uit Nijkerk nog niet? Neem dan de proef op de som en neem contact met ons op. Dat kan door een mailtje te sturen naar info @ brouwernijkerk.nl. U kunt ons ook bellen. We zijn bereikbaar onder 033 – 30 33 318 voor een eerste, oriënterend gesprek. Op onze website, ons digitaal visitekaartje, vindt u eveneens veel belangrijke informatie over onze producten en over onze werkwijze. Interessant is de mogelijkheid om op onze website een digitale, vrijblijvende offerteaanvraag vast te leggen en op te sturen, zo ontvangt u op moderne wijze snel en eenvoudig een heldere offerte van de door u gespecificeerde unit. Brouwer maakt bouwunits kopen echt heel eenvoudig.

https://www.brouwernijkerk.nl/bouwunit-kopen/