Youraway
Image default
Business

Cloud telefonie

Cloud telefonie, wie heeft er nog niet van gehoord? U niet?! Dan zullen we u gauw uitleggen wat cloud telefonie is, waarom u het nodig heeft en bij welke operator u het beste cloud telefonie voor uw organisatie kunt regelen. Cloud telefonie staat ook wel bekend als hosted VoIP, oftewel hosted Voice over IP. Het is een techniek van zakelijk bellen die als alternatief wordt aangeboden voor de ISDN lijnen van KPN, die binnenkort gaan verdwijnen. Daarom zal heel zakelijk Nederland moeten overstappen op VoIP, en een van de mogelijkheden daarin is dus cloud telefonie. Cloud telefonie biedt voor uw organisatie onwijs veel mogelijkheden waar u van kunt profiteren. Wilt u weten welke mogelijkheden? Die zullen we voor u even op een rijtje zetten

De vele voordelen van cloud telefonie

Cloud telefonie houdt in dat uw organisatie vanaf het moment van overstappen belt met een nieuwe telefooncentrale. Ik zie u al denken, een nieuwe telefooncentrale? Is dat niet vreselijk duur?, onder normale omstandigheden wel ja. Maar in dit geval maakt u gebruik van cloud telefonie, en dat houdt in dat uw organisatie belt met een nieuwe telefooncentrale die in de cloud zit. U bent vast al wel een beetje bekend met verschillende vormen van de cloud: iCloud enzovoorts. Cloud telefonie is hier een manifestatie van. U krijgt met cloud telefonie het gemak van een telefooncentrale die hypermodern is en in de cloud zit, uw organisatie hoeft niet langer een telefooncentrale aan te schaffen of zich zorgen te maken over het onderhoud. De voordelen van cloud telefonie zijn dus: een gloednieuwe telefooncentrale, waar geen dure onderhoudscontracten voor nodig zijn, veel nieuwe functies vrij eenvoudig mee geïntegreerd kunnen worden én er flink mee bespaard kan worden op abonnementen en gesprekskosten. Als dat niet veel voordeel van cloud telefonie is!

Waarom kiezen voor De Nederlandse Provider?

Waarom zou u bij het kiezen voor cloud telefonie, kiezen voor De Nederlandse Provider? Dat is ten eerste zo omdat wij dit super handige artikel speciaal voor u hebben samengesteld, een beetje dankbaarheid is wel op zijn plaats. Ten tweede omdat De Nederlandse Provider een hart voor telecom heeft, en die graag met u wil delen.