Youraway
Image default
Business

Dans je geluk tegemoet bij dansschool Wensink in Arnhem

Dansen is gezond, dansen maakt je gelukkig, dansen bij de dansschool in Arnhem: Dansschool Wensink is daarom een echter aanrader. Iedereen kan leren dansen. Of je nu oud(er) bent of jong(er). Bij dansen is het vooral belangrijk dat je creatief durft te bewegen. Dansschool Wensink in Arnhem kun je heel creatief leren bewegen op uiteenlopende muziekstijlen. Wist je dat wanneer je minimaal één keer per week danst, je veel meer kans hebt op een gelukkig leven? Zeker wanneer je een partner hebt, maakt samen dansen gelukkig. Want door te dansen maak je endorfine aan. Het stofje dat zorgt voor een geluksgevoel.

 

Wat zijn de vele voordelen van leren dansen bij dansschool Wensink in Arnhem?

Met al je dansen bij dansschool Wensink in Arnhem train je zulke uiteenlopende spiergroepen dat je niet eens meer een sportschool van binnen hoeft te zien. Je traint ook direct je uithoudingsvermogen. Alleen al een avondje dansen, zorgt gemiddeld voor zo’n twee uur aan beweging op de dansvloer. Daarmee word je vanzelf (weer) fit. Ook nog op een leuke en gezellige manier bij dansschool Wensink in Arnhem. Door al dat ritmisch bewegen kun je je hoofd helemaal leegmaken. Bij dansen, goed dansen, gebruik je niet alleen je benen. Ook je armen, je buik, je handen en je hoofd doen mee. Alle ledematen samen moeten zorgen voor een goede samenwerking, een goede coördinatie om die vloeiende bewegingen te maken die bij elke specifieke dansstijl horen.

 

Dansen bij dansschool Wensink in Arnhem zeker geschikt voor ouderen

Bij elke dansstijl die je leert bij dansschool Wensink in Arnhem gebruik je je geheugen. Immers moet je altijd goed nadenken, zeker in de beginfase, over de stappen die je moet zetten en welke beweging je daarbij moet maken op welke maat in de muziek. Dit is een prima oefening voor het geheugen, vooral bij ouderen wanneer het geheugen wat minder wordt.

Het voordeel van dansen is dat je nooit te intensief traint. Oké, je gaat transpireren en je hartslag gaat sneller. Maar dat is alleen maar een goede training voor je hart en je longen die even lekker kunnen werken. Het verbetert de bloedcirculatie.

Ouderen die regelmatig dansen, hebben minder last van osteoporose. Al met al kleven er heel wat voordelen aan (leren) dansen bij dansschool Wensink in Arnhem. Maak gauw een afspraak voor een proefles en ervaar het zelf.