Youraway
Image default
Business

De AC voedingen van TTMS

Bij TTMS kan je AC voedingen kopen, maar waarom moet je dat eigenlijk doen? Dat zullen we hier vertellen. In welk vakgebied je ook zit, het testen en meten van dingen is van uiterst belang om te controleren of alles wel nog goed werkt, dat is gewoon hoe de wereld in elkaar zit. Wanneer je wilt dat het product in kwaliteit verbetert, of dat de kwaliteit gewoon beheerst blijft, dan zal je eerst dat moeten kunnen meten. Wanneer die echter lukt, heb je wel meteen succes bij jouw afnemers, want die zijn uiteraard ontzettend blij met een product dat van goede kwaliteit is en blijft. Er zijn allerlei dingen waar aan gedacht moet worden, ten eerste worden producten steeds complexer, maar tegelijkertijd wordt de tijd die het kost om het product op de markt te krijgen steeds korter, terwijl de innovaties elkaar sneller en sneller opvolgen.

Wat zijn wij, naast AC voedingen?

Wat is TTMS eigenlijk, naast het feit dat we AC voedingen verkopen? Wat doen we eigenlijk? Dat is, kort gezegd, testen en meten. Het maakt niet uit in welk vakgebied je zit, testen en meten is de basis voor kwaliteitsbeheersing en verbetering van uw product. Om vooruit te kunnen gaan, moet je eerst weten welke blokkades de vooruitgang hinderen. Door met ons te werken, zorgt de kwaliteitsverhoging voor een bijdrage aan het succes van uw product bij uw afnemers. Het probleem is dat tegenwoordig de complexiteit van uw producten steeds meer toeneemt, de time-to-market steeds korter wordt en innovaties volgen elkaar steeds sneller op. Dat is de uitkomst van een steeds sneller groeiende economie. Jij wil je juist focussen op de eigen productontwikkeling, en niet op de beste meetoplossing waarmee je het product kunt testen.

Kies voor TTMS

Wanneer je voor goede productkwaliteit kiest, met betrouwbare meetmethodes die de kwaliteit kunnen handhaven, dan kies je voor TTMS. Het is simpelweg de beste optie, maar met onze klantenservice zal je er ook geen spijt van krijgen. Wij hopen jou snel te kunnen helpen met al jouw problemen, ons team staat ervoor klaar!