Youraway
Image default
Business

De beste makelaar uit de omgeving van Veenendaal!

Ik heb veel geluk gehad met de makelaar in Veenendaal van Zonnenberg Makelaardij. Na ongeveer 25 jaar werd het tijd dat ik en mijn vrouw gingen verhuizen naar een ander kleiner huis. Onze kinderen waren de deur al uit en we konden zo’n groot huis niet meer aan. Daarom zochten we een goede makelaar die goed met ons kon praten over bepaalde zaken en die ons huis binnen no-time kon verkopen, omdat we anders dubbele kosten hadden en dat wilden we niet.

Deze makelaar uit Veenendaal doet meer dan je verwacht

We moesten dus een goede makelaar vinden in de omgeving van Veenendaal die ons kon helpen met het verkopen van het oude huis. Gelukkig hadden we al snel een bedrijf op het oog waar we terecht konden voor een eventuele afspraak. Deze makelaar was Zonnenberg Makelaardij en tijdens het intakegesprek hadden we een goede klik met de makelaar en konden we meteen aan de bak. We kregen meteen een verkoopbord mee en zetten die in onze tuin. Daarna kregen we te horen dat er over twee weken een open huis was en dat we daar aan mee konden doen. Dit hebben wij gedaan, terwijl Zonnenberg ons goed ging promoten via websites zoals Funda. Het was nu alleen maar afwachten hoe de open huis en mensen via Funda zouden reageren.

Het huis snel verkocht

Nadat we de open huis hadden gehad, waren we allebei in spanning. We hoopte natuurlijk dat er iemand zou zijn die ons huis wilde kopen. Na ongeveer twee weken sinds het open huis, kregen we een telefoontje van de makelaar dat iemand het huis wilde kopen. Wij waren allebei helemaal in shock. We konden het niet geloven en gingen meteen naar de makelaar toe om de vervolgstappen te bespreken. Nadat dat was gebeurd hadden we in principe ons huis verkocht. Het is zo raar dat het zo snel is gebeurd en dat we ons huis moeten verlaten. Maar er wacht ook weer een nieuw avontuur op ons.

Meer weten over Zonnenberg Makelaardij en de diensten die zij u kunnen aanbieden? Bekijk dan hier de website van Zonnenberg Makelaardij.