Youraway
Image default
Business

De boekenscanners van Repromat

Op zoek naar een boekenscanner voor bijvoorbeeld het gebruik in leeszalen of grootschalige digitalisering? Repromat helpt u hier graag bij met moderne en geavanceerde scansystemen. Afhankelijk van uw wensen adviseren zij welke scanner het beste past bij uw situatie. Bij alle scanners staan zij garant voor een exceptionele beeldkwaliteit en hoge productiviteit.

Boekenscanner voor leeszalen

De I2s eScan boekenscanner A3++ is een veelzijdige boekenscanner die voor uiteenlopende scanprojecten gebruikt kan worden. U kunt denken aan een “scan and go” service voor gebruik in leeszalen, digitalisering en papierloze kantoortoepassingen.

Scanners die speciaal zijn ontwikkeld voor digitalisering

Bij Repromat heeft men scanners in het assortiment die uitblinken in het gebruik binnen ieder digitaliseringsproject:

  • CopiBook Open System: deze scanner komt tegemoet aan de meest veeleisende gebruikers.
  • CopiBook™ Cobalt HD: deze nieuwe generatie scanner beschikt over vele innovatieve eigenschappen.
  • Digibook Robot boekenscanner: zowel geschikt om handmatig als automatisch uw boeken te digitaliseren.

Scanners die ideaal zijn om A1 of A0+ documenten te scannen

Naast onze scanners die speciaal zijn ontwikkeld voor digitalisering, beschikt Repromat ook over scanners die met name geschikt zijn voor het inscannen van A1 of A0 documenten. Superieure beeldkwaliteit en een hoge productiviteit zijn gegarandeerd bij het gebruik van deze boekenscanners:

  • SupraScan™ Quartz A1+: de scanner is geoptimaliseerd met nieuwe functionaliteiten.

  • SupraScan™ Quartz A0 HD: deze scanner is het meest geschikt als u een A0 scanner nodig heeft voor boeken met een hoge resolutie.

  • SupraScan™ Quartz A1 HD: deze scanner wordt aangeraden als u een A1 scanner nodig heeft voor boeken met een hoge resolutie.

  • De SupraScan Quartz HD 2A0: de goede keuze als u hele grote documenten in moet scannen.

Boekenscanner voor kwetsbare historische boeken

U wilt uw waardevolle, antieke of klassieke boeken scannen? Dan is de CopiBook V-shape de juiste scanner voor u. Deze scanner beschikt over alle mogelijke functies om zelfs de meest kwetsbare boeken te scannen.

Preservation imaging

Voor het behoud van papieren erfgoed en correcte digitalisering daarvan, zijn richtlijnen opgesteld. Dit staat bekend als preservation imaging en is een conserveringsmethode en norm voor kwaliteit.

Binnen de scan systeem van Repromat is keuze uit verschillende kwaliteitsniveaus. De richtlijnen van Bureau Metamorfoze zijn een bekende kwaliteitsnormering. De boekenscanners van Repromat voldoen aan deze en andere richtlijnen voor digitale archivering in de wereld van Archief en Bibliotheek.