Youraway
Image default
Business

De eiken vloer

Jazeker, de eiken vloer. Geen enkele vloer die er echt tegenop kan. Al sinds lange tijden is de eiken vloer de meest populaire vloer in Nederland. Sterker nog, niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van Europa is tot hedendaags de eiken vloer de meest populaire vloersoort in woningen! Dat komt vooral door het nobele karakter van de eiken vloer. De eikenboom is immers een boomsoort die in vele legenden en mythen bezongen wordt. Tijdens de middeleeuwen hadden koningen en ridders een eiken vloer in hun kastelen. De eiken vloer is eigenlijk de oervloer der Nederlanden, en die traditie moet geëerd worden!

De eiken vloer versus andere vloeren

De eiken vloer is superieur ten opzichte van andere vloersoorten. Dat is ten eerste zo wegens de sfeer die een eiken vloer uitstraalt. Er is geen enkele andere vloer die ook maar in de buurt kan komen van de warme, huiselijke sfeer die een eiken vloer van zichzelf heeft. Alleen een laminaat kan er enigszins in de buurt komen, maar iedereen weet dat een laminaat gewoon een slap aftreksel is van de eiken vloer. Een eiken vloer straalt daarnaast ook warmte uit. Een warmte, die meedogenloos wordt opgezogen door de tegels die in een betegelde vloer zitten! Een eiken vloer geeft warmte, een betegelde vloer neemt die weer af. Er zijn mensen die argumenteren dat dat gefikst kan worden met een vloerverwarming, maar heb je enig idee hoe duur die zijn? Om maar niet te spreken van de verkwisting van energie! Met een eiken vloer heb je al die problemen niet.

Kortom

Je bent eigenlijk een dief van je eigen portemonnee, als je niet voor een eiken vloer kiest in jouw woning. Een eiken vloer biedt liefde, warmte en sfeer aan die niet bereikbaar zijn met een andere vloersoort. Doe je eigen voeten een plezier, en geef ze een vloer die ze écht ondersteunt, die niet koud en hard is, maar ook niet een goedkope namaakvloer is. Kies voor de eiken vloer, alleen zo kan jouw woning echt tot zijn recht komen. Kies wijselijk, kies voor Baxhouthandel!