Youraway
Image default
Business

De eShop Card voor Nintendofans: geeft het eens cadeau

Je zou kunnen zeggen dat Nintendo de grondleger is van het gamen zoals we dat nu kennen. Een logische groei en ontwikkeling van het bedrijf hebben gezorgd voor de nieuwste uitvindingen op game-gebied. De samenwerking met Sony is ooit gestrand en beide partijen zijn onafhankelijk van elkaar verder gegaan. Op zich niet verkeerd want nu heeft de gamer meer keuze. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur maar feit is dat een eenmaal ingeslagen weg vaak vervolgd blijft worden. Nintendo-fans zijn in dat opzicht niet anders. Ze zijn verknocht aan de wereld die Nintendo heb biedt. En die wereld is fantastisch, leuk en avontuurlijk. Net wat jij zoekt.

De grootste verandering in game-land

De Wii is wel de meest revolutionaire ontwikkeling in de gamerswereld. Het maakte gamen van een statisch gebeuren een dynamisch gebeuren. Een totale verandering die toegejuicht werd omdat veel kinderen soms urenlang achter hun gamestation zaten. Daarbij was en is het een leuke manier om het hele gezin bij de activiteiten te betrekken. Maar Nintendo heeft meer, veel meer mogelijkheden. Nintendo Switch, Nintendo Labo, Nintendo 3DS. Om daar gebruik van te kunnen maken moet je shoppen in de Nintendo eShop. En iedereen weet dat je daar geld voor nodig hebt.

De Nintendo Gift Card valt altijd goed

Een Nintendo Gift Card kan online besteld worden en dan heet de Gift Card een Nintendo eShop Card. Je koopt al een Card voor 15 euro. Je kan betalen via iDEAL of PayPal en hebt dus niet per se een creditcard nodig. Na je betaling ontvang je direct een code op je scherm die je inwisselt via Nintendo Switch of de Nintendo website. Veilig en snel! Probeer de Nintendo eShop Card 15 euro en zie de vele mogelijkheden die dit tegoed je biedt. Het is ook een mooi bedrag om eens aan iemand cadeau te vragen. Leuk om te geven en nog leuker om te ontvangen.

https://www.dreamgame.nl