Youraway
Image default
Business

De goedkoopste opslagruimte van Diemen

Bij 020 vind u de goedkoopste opslag van Diemen. Bij ons kunt u namelijk niet alleen een ruimte huren, maar ook direct de verhuizing van uw spullen naar de ruimte regelen. De spullen worden bij u opgehaald en gemakkelijk naar de opslag in Diemen gebracht tegen een zeer scherpe prijs!

Uw nieuwe opslagruimte in Diemen

Bij Opslag020 kunt u een opslagruimte in Diemen huren en plant u daarnaast direct het vervoer van uw spullen in. Op die manier is de verhuizing van uw spullen zo geregeld. Eerst worden de spullen bij u thuis opgehaald, natuurlijk wordt dit op een veilige en verantwoorde manier gedaan, zodat uw spullen niet kapot gaan bij het vervoer. De goederen worden vervolgens in een professionele verhuiswagen vervoerd en opgeslagen in uw nieuwe opslag.

Verhuisservice

De verhuisservice wordt u aangeboden door Student Verhuis Service te Amsterdam. Dit bedrijf is bij de meeste mensen in de regio Amsterdam wel bekend. Het bedrijf huurt studenten in, die tegen een laag tarief uw spullen netjes verhuizen. De focus bij de Student Verhuis Service ligt op kwaliteit en goedkoop verhuizen. Niet alleen bent u bij hen verzekerd van goede verhuizers en verhuiswagen, maar kunt u bij hen ook terecht voor liften en alle toebehoren. U kunt zelf bepalen hoeveel verhuishulp u nodig heeft.

De opslag van uw spullen door Opslagman

Opslagman biedt u de opslag aan. Deze ruimtes zijn droog en verwarmd en zeven dagen per week toegankelijk en veilig. Een opslag bij hen huren is gemakkelijk, omdat u deze elke maand op kunt zeggen zonder bijkomende kosten. Er wordt gewerkt met vaste lage prijzen en gunstige voorwaarden. Online regelt u alles met uw account, hierop krijgt u ook uw toegangscode, waardoor u op elk moment van de dag terecht kunt bij uw spullen. Bij Opslag020 weten wij als geen ander dat het lastig is om uw inboedel op te slaan voor een goede prijs, vooral in Amsterdam en omgeving. Opslag 020 brengt daar verandering in, door middel van goede samenwerkingen. De partijen waar wij mee samenwerken hebben vestigingen in Amsterdam en kunnen daardoor tegen scherpe tarieven hun services aanbieden. Kijk vooral ook op onze website voor meer informatie over huren van opslagruimte in Diemen bij Opslag020