Youraway
Image default
Business

De ISDN lijnen gaan verdwijnen!

Je moet niet bang zijn, maar op termijn zullen de ISDN lijnen in Nederland gaan verdwijnen! De Nederlandse Provider is gelukkig de organisatie die jou helpt bij deze transitie. Het verschil gaat namelijk worden dat je niet echt meer kunt bellen via de ouderwetse lijnen, maar dat dit allemaal via internet zal gaan in de toekomst. Dit betekent dat de vraag naar diensten van De Nederlandse Provider ook steeds verder zullen toenemen. De ISDN lijnen verdwijnen en je weet zeker dat je bij hen op het juiste adres bent. Wij hebben ook de overgang gemaakt naar Voip bellen via hen en in deze blog deel ik graag de ervaring die wij hebben gehad met De Nederlandse Provider.

 

Bij ons gaan de ISDN lijnen ook verdwijnen..

..en hierom hebben wij ervoor gekozen om De Nederlandse Provider in te schakelen zodat het verdwijnen van de ISDN lijnen voor ons geen bedreiging meer is. Onze organisatie belt tegenwoordig namelijk via een verbinding via internet. Dit heeft meerdere voordelen. De grootste is in mijn optiek dat het gewoon een stuk snellere, veiligere en betere verbinding is. Dit betekent dat je nooit last hebt van ruis omdat er andere mensen ook aan het bellen zijn op hetzelfde moment. Je hebt altijd de beste kwaliteit verbinding als je kiest voor De Nederlandse Provider. Dit is een van dingen waar je van op aan kunt. De Nederlandse Provider vertelt jou graag wat er nog meer allemaal bij komt kijken als de ISDN lijnen gaan verdwijnen.

 

Meer weten?

Als je meer informatie wil ontvangen over wat het verdwijnen van de ISDN lijnen voor jouw organisatie precies voor gevolg heeft dan is het advies om zo snel mogelijk contact op te zoeken met De Nederlandse Provider. Zij hebben de kennis die jij nodig hebt om te bepalen wat er nodig is bij de transitie. De Nederlandse Provider is een organisatie die precies weet op welke manier ze dit moeten doen om ervoor te zorgen dat je er geen omkijken meer naar hebt en dat je belt via een verbinding die aan alles voldoet wat je nodig hebt.