Youraway
Image default
Business

De schilder uit Wijchen weet wat hij doet

Voor een schildersbedrijf uit Wijchen bijvoorbeeld is het schilderen van de buitenkant van huizen, groot of klein, een haast dagelijkse bezigheid. We weten inmiddels uit persoonlijke ervaring dat het heel belangrijk is om veel aandacht te besteden aan goed buitenschilderwerk. Daarom vonden wij het deze keer belangrijk om niet zomaar een schilder in de arm te nemen, maar een schilder van Schaepmeester Schilderwerken. Zij hebben aanzienlijke kennis opgedaan in meer dan 30 jaar ervaring als allround schilder. Kijk, dan weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt.

Een schilder uit Wijchen brengt voldoening

Ook voor een schilder in Wijchen is het van belang om goed onderhoud te plegen aan het verfwerk aan de buitenkant van je woning. Dat geeft immers niet alleen voldoening voor hem, maar ook voor ons als huiseigenaren. Het is altijd goed om te weten dat je geld kan besparen door het uitgeven van geld. Immers, als je je huis goed onderhoudt, in ons geval de kozijnen goed laat onderhouden, kost het onderhoud je wel wat geld, maar je hoeft geen geld te besteden aan achterstallig onderhoud. Want dan ben je nog veel verder van huis. Om nog maar te zwijgen over de waardedaling van je woning bij slecht of onvoldoende onderhoud. Geen mens zit te springen om een huis te kopen met achterstallig onderhoud dat zich uit door afbladderende verf en houtrot bijvoorbeeld.

Nooit meer zelf doen, maar schilder uit Wijchen inschakelen

Het jaar voordat de schilder uit Wijchen aan onze buitenkozijnen aan de slag ging, hebben we de kozijnen helemaal zelf geschilderd. Maar dat was achteraf gezien niet zo’n goed idee. We hadden blijkbaar verf gekocht die niet alleen aanzienlijk goedkoper was dan de duurdere lakverven die ook de schilder in Wijchen gebruikt, maar ook nog eens van slechte kwaliteit. In de zomer zijn we zonder de raad op te volgen van iemand die het kan weten, aan de slag gegaan met roller en kwast en de goedkopere verf. In eerste instantie zag het verfwerk er keurig uit. Echter door de barre weersomstandigheden kreeg de verf het al snel zwaar te verduren. De kwaliteit ging zienderogen achteruit. Met als gevolg dat in het nieuwe jaar alweer de verfkwast ter hand genomen moest worden. Maar deze keer niet meer door ons. Deze keer hebben we een schilder uit Wijchen al het werk laten doen. Zij werden ons aangeraden door een buurvrouw van enkele huizen verderop. Bijwerken alleen was niet meer voldoende, al ons werk moest weer over.

Maar wat zijn we blij met het eindresultaat dat deze schilder uit Wijchen heeft geleverd. In het vervolg gaan we niet meer voor goedkoop en zelf doen, maar voor duurzaam en professionaliteit.