Youraway
Image default
Business

De schoorsteenveger uit Den Bosch weet wat hij zegt en doet!

Laatst heb ik de hulp ingeschakeld van de schoorsteenveger uit Den Bosch: Hendriks Vegers. Het wordt nu langzaam weer wat kouder in het land en ik dacht: ‘Heb ik wel mijn schoorsteen laten vegen voordat het winterseizoen begint?’ Mijn vrouw zei dat ik dat niet had gedaan en dat voor het winterseizoen moest regelen. Dus ik zocht op kort termijn een goede schoorsteenveger die mij uit de brand kon helpen!

De schoorsteenveger uit Den Bosch kon mij goed helpen!

Ik zocht dus zo snel mogelijk een goede schoorsteenveger uit de buurt van Den Bosch. Het eerste wat ik had ondernomen is kijken of er een bedrijf in mijn dorp of buiten het dorp zat die mij eventueel kon helpen. Ik ben ze allemaal langs geweest en kwam steeds met lege handen weer thuis. Ze konden alles doen wat ik vroeg, maar ze vroegen echt belachelijke prijzen voor sommige diensten. Op een gegeven moment was mijn geduld en moed weggezakt en had ik de neiging om het zelf te doen, totdat mijn vrouw ineens bij een bedrijf aankwam die ons goed zou kunnen helpen. Ik bekeek de website van Hendriks Schoorsteenbedrijf en had meteen een grote glimlach op mijn gezicht. Dus na het kijken van de prijzen, heb ik meteen contact met hen gezocht om te vragen of ze al deze week konden komen. De volgende dag kreeg ik meteen een mailtje terug dat ze deze week nog een plekje vrij hadden.

Goed vakmanschap van Hendriks Schoorsteenbedrijf!

Op de dag van de afspraak kwamen ze ruim op tijd aan met een paar man. Ze gingen kijken op het dak en de schoorsteen wat er allemaal gedaan moest worden. Daarna gingen ze naar binnen en werd er besproken wat ze gingen doen. Daarbij zat ook meteen een prijs aan vast. Het was zo’n goede deal dat ik zei dat ze meteen aan het werk konden! Na ongeveer een uurtje waren ze klaar en hebben ze foto’s gemaakt, zodat we het konden controleren. Ze hebben echt super werk geleverd! Alles is weer helemaal schoon en klaar voor de winter!

Bekijk de website

Wilt u ook gebruik maken van de diensten van Hendriks Schoorsteenbedrijf? Bekijk dan de website van hen via www.hendriksvegers.nl voor meer informatie over alle soorten diensten die zij u kunnen aanbieden. Ze zijn er voor uw schoorsteen en nog veel meer!