Youraway
Image default
Business

De specialist in ooglidcorrecties

Op het gebied van ooglidcorrecties bij Ooglift.nl zijn wij de specialist van Nederland. Wij hebben met 19.000 behandelingen verreweg de meeste ervaring met het uitvoeren van ooglidcorrecties. Misschien heeft u wel eens van een vriend of collega gehoord dat u er moet uitziet, terwijl u niet moe bent. U krijgt een stralend resultaat waardoor u er weer jong en fris uitziet. Wij zijn goed te bereiken vanuit heel Nederland en hebben de beste artsen op het gebied van ooglidcorrecties.

Procedure ooglidcorrectie

Als u een ooglidcorrectie wilt, moet er eerst een vooronderzoek plaatsvinden. Er wordt gekeken of u in aanmerking komt voor één van onze behandelingen en welke behandeling het beste voor u zal werken. Of u in aanmerking komt is afhankelijk van de mare van overhangende oogleden en niet van uw leeftijd. Het kan zo zijn dat mensen van 25 in aanmerking komen voor een ooglidcorrectie, maar iemand van 55 niet. De arts vraagt daarna of u medicijnen gebruikt. Een ooglidcorrectie duurt ongeveer 45 minuten. Het begint met het aftekenen van het overschot aan huid. De huid wordt daarna lokaal verdoofd. Na de verdoving wordt de huid gedesinfecteerd met betadine jodium. Het teveel aan huid wordt verwijderd. Als laatste stap worden de huidranden gesloten met niet-oplosbare hechtingen. Om zwelling tegen te gaan, krijgt u van ons gratis een speciale gelbril. Deze gelbril is speciaal voor een ooglidcorrectie en voor Ooglift gemaakt. Met deze bril kunt u de eerste dagen na de behandeling de oogleden circa 4 x daags 15 minuten koelen. Na 5 tot 7 dagen worden deze hechtingen er in één keer uitgehaald.

Voordele ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie brengt een aantal voordelen met zich mee. Allereerst zult u er energieker uitzien en u zult zich ook beter voelen. Het kan zelfs zijn dat u huid zo ver is gaan hangen dat u gezichtsverlies bent gaan leiden. Een ooglidcorrectie zorgt weer dat u optimaal zicht heeft. Een ooglidcorrectie bij Ooglift kan al worden uitgevoerd voor €875. Wij voeren gemiddeld 45 ooglidcorrecties uit per week, dus aan ervaring geen gebrek. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u tevreden bent met uw resultaat; het zijn immers uw ogen.