Youraway
Image default
Business

Draadalg bestrijden

Draadalg bestrijden

Draadalg bestrijden wil je natuurlijk op een slimme en verantwoorde manier doen.Dit wordt nog te vaak op een verkeerde manier aangepakt. Voordat we draadalg bestrijden, moeten we eerst te weten komen wat het is. We moeten ook begrijpen waarom er draadalg in je vijver voorkomt. Daarna kunnen we overgaan op de bestrijding. Draadalg is voor veel mensen met een vijver een hardnekkig en steeds terugkerend probleem. Draadalg verwijderen is niet zozeer het probleem. Het is voornamelijk de kunst om de draadalg weg te houden. Toch zijn hiervoor enkele simpele en beproefde methodes bekend. Wanneer je ziet dat er draadalg in je vijver zit, dan kan je meteen aan de slag. Het verwijderen van draadalg is vrij eenvoudig te noemen. Je kan het gewoon met de hand, met een hark of met een borstel aan een steel verwijderen. Let daarbij ook goed op dat je de algensporen ook zoveel mogelijk verwijdert. Draadalg verspreid zich namelijk erg snel. Je moet daarbij goed oppassen dat je geen zuurstofplanten beschadigt, want dan ben je contraproductief bezig. Na het verwijderen van de draadalg moet je zorgen dat de waterhardheid van je vijver wordt verhoogd. Tevens is het aan te raden om je vijver te voorzien van meer zuurstofplanten.

Draadalg bestrijden, ga naar het Vijverhandboek

Draadalg bestrijden met Vijverhandboek is een absolute aanrader. Neem het online vijverhandboek goed door. Dit wil je op een doelgerichte en verantwoorde manier doen. Draadalg bestrijden doe je in feite op 2 manieren. Je moet de waterhardheid verhogen. Daarnaast wordt aangeraden om meer zuurstofplanten in de vijver te plaatsen. Je wilt natuurlijk biologisch te werk gaan. Je wilt geen schade berokkenen aan het milieu door met een onverantwoord giftig goedje aan de slag te gaan. Met Draadalg-in-één heb je een uitstekend product in handen. Draadalg bestrijden met Draadalg-in-één is een fluitje van een cent.

Online bestellen

Draadalg-in-één bestel je heel gemakkelijk online. Wil je draadalg bestrijden, ga dan naar de website en leer hoe je vijver binnen de kortste keren wordt omgetoverd tot een heldere watermassa. Draadalg bestrijden is nog nooit zo gemakkelijk geweest.