Youraway
Image default
Business

Dyslexie test

Wanneer na een dyslexie test blijkt dat uw kind dyslexie heeft, kan dit veel zorgen geven. Het is namelijk algemeen bekend dat kinderen met dyslexie veel probleem kunnen krijgen op school en in hun latere carrière. Lezen is tenslotte tegenwoordig erg belangrijk, voor elk vak op school en voor elke bijeenkomst of vergadering later zal er veel gelezen moeten worden.

 

Hulp naast een dyslexie test

Wanneer uw kind een positieve dyslexie test of dyscalculie onderzoek heeft gehad, is het dus fijn om advies te krijgen van experts. Er zijn vele boeken te koop over dyslexie tests, dyscalculie onderzoeken en remedial teaching, die u kunnen helpen. Boeken zijn echter vrij algemeen en zijn op iedereen toepasbaar. Het kan echter heel fijn zijn om informatie te krijgen dat gespecialiseerd is op u en uw kind. Iedereen heeft namelijk een ander leerniveau en een andere situatie. Wanneer iemand een lastige thuissituatie heeft, kan dit veel invloed hebben op het leerniveau namelijk.

 

Persoonlijk advies

Voor advies op maat kan u altijd contact opnemen met De onderwijspraktijk van de Wijk. De remedial teachers van deze praktijk hebben jarenlange ervaring in het adviseren van ouders en begeleiden van kinderen. Het is bijna onmogelijk om zelf nog wijs te worden uit alle citotoetsen, schooloverleggen en landelijke adviezen. Deze adviezen kunnen erg verwarrend zijn en elkaar zelfs tegenspreken. Voor een advies dat is toegespitst op uw specifieke ervaringen en situatie is het dus verstandig om contact op te nemen met De onderwijspraktijk van de Wijk. Naast dat de remedial teachers gespecialiseerd zijn in het afnemen van dyslexie tests en discalculie onderzoeken, staan zij ook klaar om remedial teaching te geven. Bij remedial teaching zal uw kind persoonlijk begeleid worden en de hulp krijgen die hij nodig heeft om mee te komen op school. Neem voor meer informatie over de dyslexie tests die zij aanbieden en remedial teaching dus snel contact met ze op!

 

http://www.deonderwijspraktijkvandewijk.nl/