Youraway
Image default
Business

Een dual dashcam voor, voor- en achteraanzicht

Dual Dashcam

Beveilig uw auto niet alleen met een alarmsysteem, maar maar ook gebruik van een dual dashcam. Carcam.nl heeft een royale collectie aan dashcams voor iedere auto. Geniet van een paar extra ogen op de weg met een dashcam. Waarom een dual dashboard camera voor uw auto een echte aanrader is? Dat leest u hier. 

Altijd bewijsmateriaal op de weg

Of u nu onderweg te maken krijgt met een aanrijding en schade aan uw auto oploopt, of dat u te maken krijgt met een inbraakpoging in uw auto. Met een dashcam heeft u altijd het bewijsmateriaal direct bij de hand. Door het plaatsen van een camera in uw auto, profiteert u van net dat beetje extra zekerheid. 

Verschillende type dashboard camera’s

Carcam.nl biedt veel verschillende soorten dashcams aan. Voor ieder automerk is er een passende dashcam. Ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een dual dashcam. Het voordeel van deze dashcam is dat deze zowel aan de voorkant, als aan de achterkant van de auto beeldmateriaal opneemt. Uw auto is op deze manier extra beveiligd. 

Wilt u ook zorgeloos uw wagen extra veilig maken? Kies dan voor een dual dashcam van Carcam.nl. Bekijk de volledige collectie aan dashcams online en neem eenvoudig contact op voor vragen en/of opmerkingen.