Youraway
Image default
Business

Een goede (telefonische) antwoordservice onmisbaar voor elk bedrijf

Het kan niet vaak genoeg benadrukt worden wat het belang is van een goede telefoonservice. Een goede antwoordservice bevordert namelijk de bereikbaarheid van uw bedrijf. Ongeacht in welke branche u werkzaam bent. Helaas merk maar al te vaak dat bij sommige bedrijven de telefonische bereikbaarheid nog heel wat verbeterd kan worden. De bereikbaarheid opkrikken is met de telefoonservice van Freevoice gelukkig heel makkelijk en voorgoed verleden tijd. Maar het aangaan van een contract met Freevoice heeft nog meer voordelen voor uw bedrijf.

Met een antwoordservice staat u altijd uw klanten persoonlijk te woord

Met de telefonische antwoordservice van Freevoice zorgt u ervoor dat er altijd een echt persoon de binnenkomende telefoongesprekken beantwoord. Vriendelijk en professioneel. U schakelt bij uw afwezigheid uw telefoon door naar de telefonistes van Freevoice. Geheel volgens vooraf besproken voorwaarden (opzegbaar per maand) nemen zij elk binnenkomend telefoongesprek met vermelding van uw bedrijfsnaam, voor u aan. Ze plannen zo gewenst een afspraak in uw agenda, een aantekening van het telefoongesprek krijgt u direct per mail, whatsapp of sms toegezonden. Met de innovatieve systemen waarmee Freevoice werkt, is het voor de telefonistes zelfs mogelijk om uw klanten te herkennen, wat het persoonlijke contact alleen maar bevorderlijk is voor uw bedrijfsvoering tijdens uw afwezigheid. U beslist overigens geheel zelf hoe vaak u gebruik wilt maken van de telefonische antwoordservice van Freevoice. Of dat nu dagelijks, tijdens de lunchpauzes is of alleen tijdens vergaderingen, of om tijdens de ergste dagelijkse drukte een extra telefoniste achter de hand te hebben, of om onderbezetting tijdens de (school)vakanties op te vangen; een telefoniste op afstand is een waar geschenk.

Een telefonische antwoordservice is een echte service

Ook al krijgen klanten soms niet direct een antwoord op hun vraag, een telefonische antwoordservice geeft hen wel het gevoel dat hun vraag in goede handen is bij de telefoniste. Daarnaast is het voor hen een voordeel dat ze ondanks uw afwezigheid met iemand hebben kunnen spreken en hun vraag hebben kunnen voorleggen. Zodra uzelf weer in de gelegenheid bent om telefoongesprekken af te handelen, neemt u contact op met uw (potentiële) klanten.