Youraway
Image default
Business

Een jubileum cadeau voor iemand die 25 jaar getrouwd is!

Ik ging samen met mijn broer op zoek naar het beste jubileum cadeau voor onze ouders die 25 jaar getrouwd zijn! Het is al een hele prestatie dat ze al 25 jaar gelukkig en samen zijn in dit huwelijk. Ze hebben samen zware tijden doorstaan en kunnen vieren dat ze het zilveren bruidspaar zijn! Nu moesten wij alleen nog een cadeau verzinnen voor dit geweldige bruidspaar. Maar wat? Wij hadden echt geen idee.

De website voor een cadeau voor iemand die 25 jaar getrouwd is

Ik en mijn broer gingen familieleden en vrienden langs om te vragen of zij nog idee hadden voor een cadeau voor onze ouders die 25 jaar getrouwd zijn. Onze familie kon ons daar niet mee verder helpen, maar een van onze goede vrienden wel! Die had via een website een gepersonaliseerd cadeau gemaakt voor zijn vriendin. We vonden dit een top idee en gingen naar de website. Al snel hadden we de keuze gemaakt om een magazine te maken vol met grappig verhalen en avonturen van onze ouders! We begonnen met verschillende soorten verhalen en foto’s te zoeken en te bedenken, wij hebben samen nog nooit zoveel gelachen om iets samen te maken! Het was ook nog eens super simpel!

Inspiratie

Ik had al veel inspiratie opgedaan bij verschillende soorten social media en website. Bijvoorbeeld bij Pinterest, Facebook en Google. maar toch had ik nog niet het idee dat hij helemaal compleet is. Tot mijn broer ineens kwam dat er ook een inspiratiehoek is op de website van Jilster. Ik ging kijken op de pagina en werd meteen helemaal geïnspireerd door andere gebruikers! Er waren zoveel mooie creaties gemaakt en ook leuke creatieve ideeën geplaatst dat ik meteen weer verder kon met het ontwerp voor het magazine. Na die inspiratie boost was het product klaar en hadden we hem besteld. Op het feest van mijn ouders gaven we het magazine en ze waren er super blij mee! Ze lazen allemaal leuke en grappige verhalen over hun huwelijk en konden bijna niet stoppen met lezen. Wij zijn heel blij met dit cadeau!

Wilt u meer informatie over Jilster? Bekijk dan de volledige website op jilster.nl/25-jaar-getrouwd.