Youraway
Image default
Business

Een lichtplan laten maken door de experts van Lichtkunde was nooit zo gemakkelijk geweest!

Ik heb laatst het bedrijf Lichtkunde ingeschakeld om voor een nieuw pand een lichtplan te laten maken. Mijn bedrijf ging verhuizen naar een nieuw pand, omdat het andere pand te klein werd en niet meer aan de eisen voldeed die we eigenlijk nodig hadden. Dus hebben we een nieuw pand gekocht, maar die is vrij donker uit zichzelf. Daarom besloot ik om een expert in te schakelen om mij te helpen om een leuke sfeer te creëren.

Samen met Lichtkunde een lichtplan maken!

Ik had niet de kennis en de ervaring om zelf een lichtplan te maken. Daar had ik een ander bedrijf voor nodig die er verstand van heeft. Daarom besloot ik het internet op te duiken om te zoeken naar een bedrijf die dit voor mij kon regelen. Al snel kwam ik bij Lichtkunde terecht. Ze hadden goede reviews en hun portfolio zag er ook goed uit. Dus ging ik contact met hen op zoeken. Binnen een paar uur had ik iemand te pakken en hebben we samen een afspraak gemaakt om elkaar te ontmoeten. Ze konden bijna elke dagen en hielden rekeningen met mijn drukke agenda, wat een service! Dan op de dag van de afspraak ontmoeten ik een van de experts van Lichtkunde die mij zal helpen met het maken van het lichtplan. We gingen samen aan tafelen en begonnen met overleggen en tekenen. Na een tijdje hadden we een mooi ontwerp samen bedacht en ik had hier een goed gevoel bij. Ik gaf de tekening een go en hun zouden dan aan het werk gaan om alles te regelen in het pand. Wat was ik nieuwsgierig wat het zou worden!

De resultaten van het lichtplan

Na een paar dagen waren ze klaar met de uitwerking van het lichtplan. Ik kwam daar aan en het was een heel ander pand geworden! Er was veel meer licht en de sfeer was ook veranderd. Ik kon het niet geloven dat alleen maar met licht je een hele andere ruimte kan creëren. Bij deze wil ik de experts van Lichtkunde bedanken voor alles wat ze voor mij hebben gedaan!

 

Wilt u ook een lichtplan laten ontwikkelen? Bekijk dan de website van Lichtkunde op www.lichtkunde.nl.