Youraway
Image default
Business

Een mooie reis maken met mijn vrouw door Israël

Mijn vrouw heeft het al jaren over dat ze een reis wil maken door het land Israël. Elk jaar begint ze er weer over en nu heb ik mezelf overgehaald om naar haar wens te luisteren en een reis te boeken naar Israël. Maar ik had geen idee hoe en wat ik allemaal moest boeken voor deze reis. Ik ben daar zelf niet zo handig in en ik had ook geen idee hoe ik dit het beste kon aanpakken zodat we echt alles konden ervaren. Meer over Israël reizen.

Een unieke en bijzondere reis in Israël

Natuurlijk wilden ik mijn vrouw de allermooiste reis aanbieden door Israël die ze ooit heeft gehad. Maar ik wist niet zo goed hoe ik het moest aanpakken. Daarom besloot ik allerlei reisbureaus af te gaan om te kijken of zij mij verder konden helpen hiermee. Helaas hadden de meeste bureau’s niet iets waar ik naar zocht of het was veel te duur om het te betalen. Dus besloot ik nog verder te zoeken en kwam ik uiteindelijk terecht bij Israel Idoed Reizen. Ik had nog nooit van dit bureau gehoord maar de reviews van mensen zagen er goed uit. Dus besloot ik contact op te zoeken met het bureau.

Een onvergetelijk reis

Ik had contact opgenomen en ze waren erg vriendelijk aan de telefoon. Ik vertelde waar ik precies naar zocht en ze hadden precies daarvoor een mooi reispakket wat ideaal was voor mijn reis. Toen ik hierdoor ging lezen, was het precies wat ik zocht voor mijn vrouw. Het gezicht wat mijn vrouw trok toen ze hoorde dat we eindelijk naar Israël gingen was prachtig en het is ook nog eens een heel cultureel land. We hebben van alles gezien en gedaan tijdens onze reis en het was het allemaal waard. Dankzij Israel Idoed Reizen was dit een van de mooiste reizen die we samen hebben gemaakt.

Contact

Meer weten over de verschillende reizen die Israel Idoed Reizen aanbiedt? Bekijk dan gerust eens de website via www.israelidoedreizen.nl voor alle reispakketen die ze aanbieden voor iedereen en nog veel meer.