Youraway
Image default
Business

Een poster maken bij Jilster is een eitje!

Wil je poster maken voor iemand die je lief is? of voor je beste vriend? Dan heeft Jilster voor jou de makkelijk oplossing. Bij Jilster kun je online je poster maken voor een goede prijs. Ze hebben een eigen online programma waar je je poster of tijdschrift in kunt maken. Als je alleen een poster wilt maken, moet je in het online programma alleen de cover maken. Dat wordt dat een mooi gedrukte poster. Voor iedereen is een poster maken mogelijk!

Hoe maak je een poster bij Jilster?

Met het online programma van Jilster kun je eenvoudig een poster in elkaar zetten. Je moet wel een aantal stappen doorlopen, zodat je process van de poster goed verloopt. Zie hieronder de stappen.

  • Stap 1: Account aanmaken. Zonder Jilster account kun je geen gebruik maken van het online programma. Je kunt gratis en vrijblijvend een account maken op Jilster. Hiermee krijg je toegang tot het online programma en kun je beginnen met met maken van de poster.

  • Stap 2: Maak een nieuw bestand aan. Omdat je een nieuwe opdracht maakt, moet je een nieuw document openen. Hierdoor weet Jilster dat het gaat om een nieuwe opdracht. Als deze in een andere document wordt gemaakt waar eerder in gewerkt is, kan dit problemen veroorzaken.

  • Stap 3: Begin je opdracht! Om een poster te maken in het online programma van Jilster, hoef je alleen maar een cover te maken.

  • Stap 4: Gebruik onze sjablonen. Jilster wilt het maken van een poster voor u zo gemakkelijk mogelijk maken.

  • Stap 5: Kies je formaat en klaar! Je hebt de keuze in de volgende formaten: A0, A1, A2 en A3. Je kunt er ook voor kiezen om een pdf te maken en het ergens anders te laten drukken.

  • Door dit simpele stappenplan te volgen heb je je zelfgemaakte poster in no-time af.

Contact

Wil jij ook een origineel cadeau geven aan een geliefde of een goede vriend? MAak vandaag nog jouw persoonlijke poster via het online programma van Jilster. Je kunt ook bij Jilster mooie andere producten laten maken! Kijk voor meer informatie op de website van Jilster.