Youraway
Image default
Business

Een re integratie 2e spoor traject, waar doe je dit?

Het is bij verschillende partijen een optie om een re integratie 2e spoor traject te doen. Het is echter niet altijd even makkelijk om te bepalen welke optie voor jou het meest geschikt is, er zijn immers zoveel aanbieders dat het lastig is om te bepalen op welke criteria je de uiteindelijke keuze baseert. Ik schrijf hierom ook deze blog, zelf heb ik namelijk kennisgemaakt met Adxpert een tijdje geleden en hier ook een medewerker begeleidt in een re integratie 2e spoor traject. Over dit traject ben ik enorm tevreden en daarom deel ik graag mijn ervaring met jou. Op deze manier hoop ik het  voor jou eenvoudiger te maken om te beslissen waar je heengaat voor een re integratie 2e spoor traject.

Een re integratie 2e spoor traject bij Adxpert!

Als je ervoor kiest om naar Adxpert te gaan voor een re integratie 2e spoor traject dan weet je zeker dat je op een aantal dingen kunt rekenen. Ten eerst zijn er mensen in dienst die je helpen met veel ervaring in het vakgebied. Ze weten precies welke tools ze het beste kunnen gebruiken om te zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt en zo snel mogelijk weer aan het werk kunt gaan. Een voorbeeld hiervan is de training die je zult krijgen over Linkedin, hier leer je op welke manier je jouw profiel aantrekkelijk kunt maken voor potentiële werkgevers. Hiernaast is er bij een re integratie 2e spoor traject bij Adxpert altijd sprake van veel persoonlijke begeleiding en regelmatige monitoring van de status.

Interesse?

Het is natuurlijk een situatie waar je niet graag in verkeerd, maar als het dan toch eenmaal zo ver is dan is het belangrijk dat een re integratie 2e spoor traject helemaal comfort plan gebeurt. Mijn advies is om deze reden om contact op te nemen met Adxpert, want zij kunnen jou veel vertellen over wat er allemaal in jouw geval essentieel is voor vinden van een geschikte werkplek. Vaak kun je er dan direct voor kiezen of Adxpert voor jou de beste optie is.