Youraway
Image default
Business

Een touringcar huren in Ede

Een goedkope touringcar huren kunt u doen bij Noot in Ede. Het wagenpark van Noot bestaat uit een groot assortiment aan touringcars in verschillende soorten en maten. U kunt bij Noot terecht voor touringcars met een capaciteit van 16 tot wel 62 personen. Alle touringcars zijn uiteraard veilig, functioneel en comfortabel. Maar mocht u dit willen, dan kunt u ook kiezen voor wat extra’s zoals bijvoorbeeld de luxe touringcars die van alle gemakken zijn voorzien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een koffiebar, toilet, dvd, airco, koelkast, verstelbare rugleuning, verstelbare voetensteun, zijdelings verstelbare stoelen en ga zo maar door.

Bij welke gelegenheid een touringcar huren?

U kunt bij Noot voor diverse gelegenheden een touringcar huren. Zo verzorgen zij complete dagtochten en meerdaagse reizen. Maar ook voor concert- of theatervervoer, bedrijfs- of personeelsfeesten, schoolreisjes, lijndiensten of evenementen wordt er gebruik gemaakt van de touringcars van Noot. Het maakt dus niet uit wat voor een groep waarheen vervoerd dient te worden, Noot regelt het gewoon. Omdat alle chauffeurs onder andere worden getraind op doelgroepenvervoer kunnen zij uitstekend omgaan met bijvoorbeeld autisme, dementie, agressie en tevens kunnen zij levensreddend handelen indien nodig. Aangezien Noot zich ook nog eens heeft gespecialiseerd in groepsvervoer en rolstoelvervoer is uw gezelschap bij Noot altijd in goede handen.    

Een touringcar huren op maat

Een touringcar huren op maat behoort ook tot de mogelijkheden bij Noot. Zo is het mogelijk om een touringcar bijvoorbeeld te voorzien van reclame van uw bedrijf. Ook is het mogelijk om een touringcar voor 60 personen om te bouwen naar een touringcar voor 40 personen. Niet alleen ontstaat er dan meer (been)ruimte doordat de stoelen verder uit elkaar worden gezet, ook is het mogelijk om stoelen en bankjes naar elkaar toe te draaien en er een tafel tussen te plaatsen voor een gezellige en comfortabele rit. Door hun jarenlange ervaring, uitgebreide netwerk en goede contacten met feestlocaties, hotels en restaurants heeft Noot tevens de expertise in huis om een compleet bedrijfs-, personeels- of familiefeest voor u te verzorgen. Kortom, alles is mogelijk. In de ruim 40 jaar dat Noot.nl hun diensten aanbiedt hebben ze nog nooit nee hoeven verkopen.