Youraway
Image default
Business

Elektrische scooter

Bent u op zoek naar een elektrische scooter? Dan zit u goed bij Polderscooter! Bij ons is het mogelijk om een elektrische scooter te kopen, te huren en te leasen. Wij hebben de grootste scootershowroom in heel Nederland, met wel meer dan 500 scooters op voorraad. Dat betekent dat u bij wijze van spreken vandaag een scooter kunt uitkiezen die u bevalt, en de volgende dag er al meer kan gaan rijden. Bij Polderscooter is het mogelijk om al vanaf €18 euro in de maand een scooter te leasen, en we hebben een van de hoogste slagingspercentages, dus de meeste klanten lukt het om alles op tijd af te betalen. Pas wel op, want leasen kost in totaal uiteindelijk meer geld dan het in een keer afbetalen. 

Polderscooter

Bij Polderscooter kunt u dus een elektrische scooter kopen, huren of leasen. Veel klanten doen dat al bij ons, en ze geven ons gemiddeld als cijfer een 9,4! Daar zijn we hartstikke trots op, en we doen ons best om iedere dag weer naar die hoge waardering toe te werken. Maar waarom een scooter zoeken bij Polderscooter? Wat hebben wij wat anderen niet hebben. Ten eerste werkt Polderscooter met een landelijke service die bezorging doet in heel Nederland. Dat is makkelijk voor onze klanten, hoeven ze niet ver de rijden om naar ons toe te komen, wij komen gewoon naar hen toe! Daarnaast verzorgen we de service en onderhoud van scooters van klanten die in ons werkgebied zitten, we kunnen de scooter gewoon bij u thuis komen ophalen. Geen moeite en geen gedoe. Tot slot wordt een nieuwe scooter rijklaar bij onze klanten thuisbezorgd, dat is pas makkelijk!

Hoogste kwaliteit

Wanneer u bij Polderscooter langskomt, kunt u een uitermate hoge kwaliteit verwachten. Hoge kwaliteit waarin? Ten eerste onze scooters, die zijn stuk voor stuk van topkwaliteit, en kunt u bij ons krijgen voor een zeer scherpe prijs. Daarnaast is onze service van hoge kwaliteit, we maken gebruik van servicebussen die op locatie het onderhoud verzorgen. Tot slot krijgen onze klanten tot drie jaar garantie op alle A-merk scooters.