Youraway
Image default
Business

Gemini sieraden

Je bent vast wel bekend met Gemini sieraden maar wist je dat het merk uit België komt? Gemini sieraden is een hip merk armbanden voor zowel vrouwen als mannen waarbij er op basis van een groot scala aan kralen talloze unieke combinaties gemaakt worden. Met de armbanden van Gemini kun je voor elke gelegenheid een geschikt exemplaar vinden. Laat jouw karakter en persoonlijkheid stralen met Gemini sieraden.

 

De standaard collecties

Het uitgangspunt van Gemini sieraden is een armband van kralen. Daarin wordt onderscheid gemaakt tussen kleinere en grotere kralen, en bredere en smallere armbanden. Er is een collectie voor mannen en een collectie voor vrouwen, maar de scheidingslijn voor Gemini sieraden is niet scherp gedefinieerd. Je mag gerust ook de collectie van het andere geslacht bekijken, misschien zit er iets voor jou bij!

 

  • De Basic collection bestaat uit armbanden die voor vele gelegenheden te dragen zijn, het zijn een aantal universele kleurstellingen die altijd passen.
  • De Skull collection bestaat uit een serie stoere armbanden, je had nooit gedacht dat kralen zo macho konden zijn!
  • De Buddha collection heeft armbanden met rustgevende kleuren en combinaties die je via kleuren een innerlijke kalmte zullen geven.
  • De Chique collection is een serie armbanden met prachtig gedetailleerde kralen voor een luxueuze uitstraling waarmee je altijd goed voor de dag zult komen.

 

Doe Het Zelf

Omdat Gemini sieraden gebruik maken van veel verschillend gekleurde kralen kunnen ze allerlei designs verzinnen. Als dat niet voldoende is bestaat er ook de mogelijkheid een unieke armband zelf te ontwerpen. Je kunt het aantal kralen kiezen, het formaat en dan naar eigen wens een ketting samenstellen. Met een Gemini ketting op maat heb je een uniek exemplaar om je arm die speciaal voor jou is gemaakt.

 

Gemini sieraden zijn niet alleen leuk voor jezelf, het zijn ook perfecte armbanden om cadeau te doen aan een ander. Neem eens een kijkje in de uitgebreide collectie.