Youraway
Image default
Offers

Gemotiveerd personeel vind je bij een detacheringsbureau

De economie groeit goed. Dat heeft een aantal effecten op de arbeidsmarkt. Zo is het steeds moeilijker om aan goed personeel te komen terwijl de opdrachten blijven binnen stromen. ‘Nee’ zeggen is voor een bedrijf geen optie want dat brengt een negatieve spiraal op gang. Maar om alles aan te kunnen nemen is er soms behoefte aan gespecialiseerd personeel. Mensen die de klus kunnen klaren. Mensen die je zelfstandig aan het werk kan zetten en waarop je kan vertrouwen dat ze voldoende ervaring en kennis in huis hebben. Mensen die gemotiveerd zijn en zich direct verbinden met uw bedrijf. Maar waar haal je die zo snel?

Snel, effectief en betrouwbaar personeel vinden

Goede en goed geschoolde ervaren mensen vind je bij een detacheringsbureau. Detacheren is een manier om voor langere doch beperkte tijd mensen in te huren. Een detacheringsbureau werkt over het algemeen alleen met mensen die zich al bewezen hebben. Misschien vraagt u zich af waarom mensen via deze wijze willen werken? Daar is geen eenduidig antwoord op maar feit is dat gedetacheerden op deze manier veel ervaring kunnen opdoen, verzekerd zijn van gevarieerd werk en ook nog eens goed verdienen. Want een gedetacheerde kan u meer kosten dan uw vaste personeel. Toch wegen de voordelen daar zeker tegenop. Het gaat immers om het voortbestaan van uw bedrijf.

De voordelen van detachering

Ik ken mensen die bijna hun hele leven via detachering aan het werk zijn en die erg gelukkig zijn met hun keuze. Het geeft je de zekerheid van een afgebakende periode werk en tegelijkertijd houd je zeggenschap over je eigen tijd. Het is namelijk heel goed mogelijk om te kiezen voor een periode van niet werken. Simpelweg omdat je andere belangrijke zaken te doen hebt. Zodra je weer beschikbaar bent laat je het detacheringsbureau dat weten. Wanneer een bedrijf jou inhuurt ga je een arbeidscontract aan met het detacheringsbureau. Zij zijn jouw werkgever. Het is daarmee van belang dat er een goede band opgebouwd wordt. Dat kan alleen wanneer jij goed werk levert en daarmee is het bedrijf dat jou inhuurt weer geholpen. Een succesvol concept!

 

https://www.vacaturebouw.nl