Youraway
Image default
Travel

Glamping in Italië

Willen jullie een vakantie vieren in stijl? Kies dan voor glamping in Italië

Glamping is kamperen in stijl

Kiezen voor glamping betekent kamperen, maar dan wel met luxe en weelde. Je vakantie-accommodatie staat klaar bij aankomst. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken. Wat kiezen jullie: een ruime safaritenten met alle gemakken van thuis of gaan jullie voor een luxe villatent?

Italië – waar de beschaving is uitgevonden

Voor een stijlvolle vakantie is Italië natuurlijk de uitgelezen bestemming. Dit land is, letterlijk, waar de Westerse beschaving vandaan komt. Nergens vindt je zoveel cultuur en historie als in Italië. Combineer dat met de enorme levenslust van de Italianen en het moge duidelijk zijn waarom Italië zo een aantrekkelijk vakantieland is.

Waar kun je glamping in Italië beleven?

Glamping is helemaal hot and happening, ook in Italië. Daardoor heb je in alle belangrijke regio’s een ruime keuze aan glamping mogelijkheden. Willen jullie lekker op en aan het water vertoeven? Kies dan een glamping aan het Gardameer. Eindeloos wandelen tussen de kunstschatten? Dan ligt een glamping in Florence voor de hand. Hou je van het geborgen gevoel dat je alleen op een eiland kunt beleven? Kies dan voor Sardinië.

We zouden een eindeloze opsomming kunnen geven van de aantrekkelijke gebieden in Italië, maar waarom zouden we het jullie niet een stuk makkelijker maken? Bij www.glampings.com zijn we continu op zoek naar Italiaanse glampings.

Hebben we er eentje gevonden, dan kijken we eerst of de glamping voldoende kwaliteit biedt. Dat gaat niet alleen over de accommodatie, maar ook om ligging, faciliteiten en natuurlijk de prijs-kwaliteitsverhouding. Pas wanneer de glamping op alle criteria hoog genoeg scoort nemen we deze op in ons overzicht.

Dat maakt het voor jullie een stuk makkelijker om je vakantie te plannen. Het enige wat je hoeft te doen is te kiezen in welke regio in Italië jullie op avontuur willen gaan, om vervolgens de glamping te kiezen die het beste past bij jullie wensen en budget. Vervolgens is het boeken van je vakantieverblijf nog maar een kwestie van een paar muisklikken.

La Dolce vita gaat beginnen!