Youraway
Image default
Business

Goede kwaliteit kartonnen dozen zijn makkelijk te verkrijgbaar!

Bent u op zoek naar goede kwaliteit kartonnen dozen voor een scherpe prijs? Dan moet u zeker een keer kijken bij Dozenhal.nl. Daar hebben ze allemaal verschillende soorten dozen die u gemakkelijk in elkaar kan zetten en niet zo snel stuk gaan. Er zijn allerlei verschillende soorten maten te verkrijgbaar bij ons en dat zijn er niet een paar maar echt veel. Het zijn maar liefst 2.500 verschillende afmetingen waar u uit kan kiezen. Dus als uw maat doos hier niet bij zit, weten wij het ook niet meer!

Kartonnen dozen en andere producten

De kartonnen dozen van Dozenhal uit Enschede zijn gemaakt van golfkarton. Hieruit heeft u de keuze tussen een enkele golf en een dubbel golf voor de dikte, als u een bepaalde dikte wilt, bepalen wij voor u wat de beste keuze is. Het enige verschil tussen een enkel en een dubbele golf is dat de dubbele sterker is en die kan meer weerstand aan. Dit is dus ideaal voor breekbare spullen. U kunt bij Dozenhal ook gebruikte dozen kopen. Deze zijn natuurlijk goedkoper maar kunnen nog steeds prima van pas zijn. Maar Dozenhal verkoopt niet alleen maar kartonnen dozen. Ze verkopen ook verpakkingsmateriaal om de dozen mee in te kunnen pakken. Dus als u bijvoorbeeld dozen wilt bestellen en meteen ook een bijpassende tape, kunt u dit ook bij ons bestellen. Of andere verpakking voorwerpen om u te kunnen helpen met het inpakken van de dozen. Een andere dienst die wij verlenen is, dat u uw eigen logo op de dozen kunt krijgen. Hiermee onderscheid u zichzelf met andere en wordt u sneller herkent door mensen.

Over Dozenhal

Al sinds 1978 is Dozenhal dé grootste kartonnen dozen handelaar van Nederland. Wat ons zo uniek en succesvol maakt, is de goede service die wij willen leveren aan particulieren en bedrijven. ‘De klant is koning,’ en zo behandelen wij al onze klanten. Als u bij ons iets besteld heeft u het al de volgende dag in huis. Bovendien hebben wij een eigen transport, dus scheelt dit weer in kosten, omdat het niet via nog een tussenhandel moet. Dozenhal is ook BRC gecertificeerd. Dit betekent dat wij goedgekeurde materialen verkopen.

Contact

Wilt u meer informatie over de dozen van Dozenhal? Bekijk dan de website www.dozenhal.nl voor het gehele assortiment. U kunt precies aangeven op de website wat voor maat doos u zoekt. Wij helpen u graag met het adviseren van de juiste doos!