Youraway
Image default
Business

Goedkoop kunstgras voor de tuin

Bent u al tijden op zoek naar goedkoop kunstgras voor in uw tuin, en weet u niet waar u naartoe moet? Ga dan snel naar Kunstgrasdirect in Wolvega.

Wij hebben verschillende soorten kunstgrassen liggen in onze showtuinen in het Friese Wolvega.

Bijvoorbeeld kunstgras Sofia al vanaf € 12,95 per m2.

Kunstgras is niet meer weg te denken uit het tuinbeeld en is ook volgend jaar weer helemaal hot. Het is natuurlijk onderhoudsvriendelijk en ziet er netjes er verzorgd uit.

Nooit meer uw tijd verdoen aan maaien en alle kantjes afwerken. Met het kunstgras van kunstgrasdirect bent u verzekerd van kwalitatief goed kunstgras voor een scherpe prijs.

Heeft u kinderen en/of huisdieren daar is het ook heel erg beschikt voor.. Zo blijft u grastapijt er altijd netjes bij liggen.

Genieten van je kunstgras

Doordat kunstgrassen bijna geen onderhoud behoeven zijn er voor kunstgrastapijten veel meer mogelijkheden dan met een traditionele natuurlijke grasmat. Kunstgras is daarom niet alleen ideaal voor in uw tuin maar ook voor de daktuin of op een balkon. Dakbedekking, beton of steen zijn de ideale ondergronden voor een mooie strakke kunstgrasmat. Boven de drukke stad en het lawaaiige verkeer creëert u zo uw eigen groene wereld zonder dat u bang hoeft te zijn voor lekkage of schimmels. U legt het één keer en het gaat jaren mee. Het enige wat u hoeft te doen is af en toe met een zachte bezem het stof eraf te borstelen en uw tuin is weer klaar voor gebruik. 

Gemakkelijk te leggen

Kunstgras kan net als echt gras direct op het zand of de aarde worden gelegd. Nadat de grond goed afgevlakt en ingetrild is wordt het grastapijt uitgerold. Echter adviseren wij altijd om gebruik te maken van een stabilisatiedoek, dit voorkomt het indeuken van de zandbed zodat het kunstgras vlakker blijft liggen. Vervolgens worden de banen aan elkaar gelijmd en binnen een paar uur heeft u een prachtig gazon. Om ervoor te zorgen dat het kunstgras bij gebruik steeds goed terugveert, wordt er bij de hoogpolige soorten geadviseerd om instrooizand te gebruiken. Wanneer u nadere informatie wenst over het Edel GrassEurope Grass of Hamat Kunstgras kunnen wij u hierover uiteraard verder informeren. De betere kunstgrassen hebben van zichzelf al een goed terugverende grasvezel.

Ook een mooie kunstgrassoort is de kunstgras van het merk HAMAT. Dat is de Kunstgras Doncaster met een mooie hoge poolhoogte van 25 mm. Deze kunstgras is ook ideeal voor balkon of het tuintje voor de kinderen. 

Benieuwd geworden naar al onze kunstgras soorten of wilt u langskomen in onze winkel in Wolvega? Geen enkel probleem, wij zijn 6 dagen per week geopend. 

https://www.kunstgrasdirect.nl/tuin