Youraway
Image default
Business

Handgemaakte zilveren Sieraden van Bellano

Ben je op zoek naar exclusieve handgemaakte zilveren sieraden? Dan is de sieradenwinkel Bellano iets voor jou. Bellano is namelijk een Nederlands label dat unieke sieraden verkoopt die kenmerkend zijn door een exclusief, onderscheidend en verrassend design. De sieraden van Bellano worden gemaakt door een team in Azië, die met veel liefde en passie de sieraden in elkaar zet.

Handgemaakte zilveren Sieraden

De exclusieve handgemaakte zilveren sieraden van Bellano worden gemaakt van verschillende pure materialen. Ze worden namelijk gemaakt van goud of Rhodium plating en bewerkt met verschillende kristallen en parels van Swarovski. Doordat alle sieraden handgemaakt zijn is elk sieraad uniek op zijn eigen manier. Dat betekend dat wanneer je een sieraad bij Bellano koopt, niemand hetzelfde sieraad als jou draagt want elk sieraad is anders. Ook worden doordat alle sieraden handgemaakt zijn, de sieraden volledig op maat gemaakt. Dat betekend dat je je nooit zorgen hoeft te maken of iets wel of niet past.

Ondanks de exclusiviteit en de kwaliteit van de sieraden zijn de sieraden betaalbaar. Dit heeft te maken met de gebruikte materialen en de manier waarop er aan de sieraden gewerkt wordt. Heel voordelig dus want je betaald voor een product van topkwaliteit relatief weinig geld. Iets wat voor veel vrouwen ideaal is.

Doordat er alleen materialen worden gebruikt van de hoogste kwaliteit krijg je bij een aankoop van een van de exclusieve sieraden van Bellano ook een garantiecertificaat van twee jaar. Dat betekend dat eventuele reparatie van het product in het eerste jaar volledig wordt vergoed.

De collectie van Bellano bestaat uit verschillende oorbellen, armbanden, kettingen en diverse setjes. De uitgebreide collectie is geschikt voor elke vrouw. De sieraden zijn namelijk stijlvol, origineel en tijdloos waardoor het eenvoudig is om deze designs makkelijk te combineren en te dragen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een wat uitdagender en uitgesproken model te kopen. Bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid.

Meer informatie

Wanneer het merk Bellano je aanspreekt kun je natuurlijk altijd even kijken op hun website. Op hun website vind je een groot aantal sfeerbeelden van hun exclusieve producten en kun je informatie lezen over hun werkwijze. Een echte aanrader dus. Kijk voor meer informatie op www.Bellano.nl