Youraway
Image default
Business

Het prijskaartje van Botox

Hoe ouder je wordt, hoe meer rimpels je krijgt. Een rimpelbehandeling met Botox als redmiddel wordt de laatste jaren dan ook steeds meer ondergaan. Wanneer je zelf van plan bent dit uit te laten voeren, dan is het vooral handig om goed te onderzoeken waar je deze Botoxbehandeling gaat laten doen, sinds er veel klinieken beschikbaar zijn in Nederland, maar ook in het buitenland.

Hoeveel kost Botox? Dat hangt in de eerste plaats af van wat je zelf precies wilt. Wanneer je meerdere rimpels wilt laten wegwerken dan zal de prijs Botox ook wat hoger uitvallen dan wanneer je één rimpeltje wilt laten verdwijnen, dat is logisch. Ook hangt de prijs af van het merk dat wordt ingespoten door de arts. Deze kan je in zo’n situatie uitleggen waarom hij de voorkeur geeft aan één van de verschillende merken, kijkend naar wat het beste voor jou zou gaan werken.

Ook betaal je bij sommige cosmetische behandelingen die je ondergaat een gedeelte van het bedrag voor de bekendheid en reputatie van de kliniek en daarnaast ook voor de behandelende cosmetische chirurg. Dit is dan ook de reden waarom de grotere en populairdere klinieken meestal veel duurder zijn dan lokale, minder bekende klinieken.

Er kan bij het berekenen van de kosten van een Botox behandeling gebruik worden gemaakt van zogenaamde zones:

  • Halve zone Botox Een halve zone Botox is het tarief voor het behandelen van kleine spiertjes op het gezicht. Daarbij kun je denken aan fijne lijntjes op je neus of kin, of het liften van een wenkbrauw of mondhoek.
  • Eén zone Botox Eén zone Botox is het tarief waarbij bijvoorbeeld een fronsrimpel, kraaienpootjes of rimpels op het voorhoofd verholpen worden.
  • Twee zones Botox Twee zones Botox is het tarief voor een Botox behandeling waarbij er twee van de bovengenoemde zones behandeld worden.
  • Drie zones Botox Drie zones Botox is het tarief van een behandeling waarbij het hele gezicht wordt behandeld.
http://www.faceland.nl