Youraway
Image default
Business

Het verhuisbedrijf in de omgeving van Apeldoorn, heeft mij zonder zorgen laten verhuizen!

Ik heb de hulp ingeschakeld van een verhuisbedrijf uit de omgeving van Apeldoorn om mij te helpen met verhuizen. Doordat ik bijna klaar ben met mijn studie en een vaste baan heb aangeboden rond Apeldoorn, ga ik voor het eerst op mijzelf wonen samen met mijn vriend. Alleen mijn vriend en ik hebben het zo druk met plannen van de verhuizing en nog met afstuderen dat we allebei een grote last op onze schouders hebben. Daarom ging we op zoek naar een bedrijf dat ons kon helpen met verhuizen.

Het verhuisbedrijf uit de buurt Apeldoorn levert goede service!

Een verhuisbedrijf in Apeldoorn zoeken was eigenlijk heel gemakkelijk. Al snel kwamen we op de website van Waaijenberg terecht. Dit is een bedrijf dat was gespecialiseerd in het bieden van hulp bij verhuizen van particulieren en bedrijven. Met al meer dan 120 jaar ervaring en kennis waren zij het bedrijf wat wij nodig hadden. Mijn vriend en ik namen contact met hen op en al snel hadden we iemand te pakken die ons kon helpen. Na de uitleg van onze situatie, hielp hij ons met de benodigde diensten die wij nodig hadden, bijvoorbeeld een verhuiswagen, chauffeur en personeel om alle spullen in en uit te halen. Het was allemaal snel geregeld en ze waren erg vriendelijk tegenover ons. Echt een goede service!

Opslagruimtes van Waaijenberg

Toen mijn vriend en ik met de verhuizing bezig waren, besefte we dat we teveel spullen hadden om meteen in het nieuwe huis te plaatsen. Het was eigenlijk al een beetje laat om een opslagruimte te huren voor deze spullen. We zaten met onze handen in het haar en wisten niet wat we moesten doen. Toen we nog een keer op de website van Waaijenberg keken zagen we dat ze ook opslagruimtes verhuurde! Dit was onze redding en hebben meteen opnieuw contact opgenomen. Binnen een paar dagen hadden we een opslagruimte beschikbaar en zaten alle overige spullen veilig opgeborgen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Waaijenberg? Bekijk dan de website van Waaijenberg voor alle diensten en services die zij u kunnen aanbieden. Wist u dat ze zelfs u kunnen helpen met internationaal verhuizen?! Alles is bij Waaijenberg mogelijk op het gebied van verhuizen!