Youraway
Image default
Business

HRM-advies van Simpra

Wij van Simpra houden van simpel en pragmatisch, en vinden daarom dat adviezen op het gebied van HRM gewoon glashelder en uitvoerbaar moeten zijn. Het moet gewoon niet moeilijker gemaakt worden dan het is. HRM-advies moet u juist verder helpen met uw onderneming, daarom kunt u het beste uw vraagstukken die gaan over personeel en organisatie overlaten aan onze expert op het gebied van HRM-advies: Patrick Eichelsheim. Hij kan u verder helpen met elk vraagstuk dat u heeft met zijn HRM-advies, en regelt de implementering ervan, zodat u zich alleen maar hoeft zorgen te maken over het runnen van uw onderneming. Wij nemen de zorgen uit uw handen, en helpen uw bedrijf verder met HRM-advies.

Ons HRM-advies

Zou het kunnen dat u HRM-advies nodig heeft op het gebied van het belonen van uw medewerkers als ze dat verdienen? Of zou het kunnen dat u binnenkort gaat fuseren en een persoon zoekt die met HRM-advies dit in goede banen kan leiden? Of zoekt u een deskundig iemand op het gebied van HRM-advies die assessments kan afnemen? Voor al deze vraagstukken kunt u goed bij Simpra terecht, wij helpen u en uw onderneming verder met ons HRM-advies. Onze expert Patrick Eichelsheim heeft al ruim dertig jaar ervaring op het gebied van HRM-advies, en helpt u met de passie en plezier die hij heeft voor zijn vakgebied verder. Met HRM-advies van Simpra zult u betere bedrijfsresultaten boeken, een positievere werksfeer krijgen en betere verhoudingen krijgen met uw medewerkers.

Voor wie bieden we HRM-advies aan?

Als u een ondernemer in het MKB bent, dan kan Patrick zich voor u inzetten met HRM-advies. Bent u lid van een grote organisatie? Dan kan Patrick u ook verder helpen met zijn expertise van HRM-advies. Patrick is namelijk gespecialiseerd in HRM-advies in verschillende vakgebieden, waaronder HR bij interim HR-management, de samenstelling van uw loongebouw, duurzaam personeelsbeleid en HR bij woningcorporaties. Met de service van Patrick en zijn HRM-advies, verdient u de investering van ons HRM-advies over verloop van tijd terug. Als u wilt weten wat wij voor u kunnen doen, neem dan een kijkje op onze website www.simpra.nl , en neem contact met ons op! Wij helpen u graag.