Youraway
Image default
Business

HSV-tmp

HSV-tmp heeft een breed scala aan toepassingen en oplossingen in huis waar het gaat om behuizingen, vormdelen en andere kunstof onderdelen.Technisch hoogstaande en complexe producten worden veelal vergezeld en beschermd door kunststof componenten en behuizingen. Ze zijn namelijk licht, bestand tegen diverse invloeden en ze zijn te verkrijgen in elke wenselijke vorm en grootte. Bij HSV-tmp biedt men kwalitatief hoogstaande producten met oneindig veel toepassingen. De technieken en producten die men gebruikt voor de vervaardiging zijn in één word high-tech te noemen.

HSV-tmp en toegepaste technieken

Zo maakt men bij HSV-tmp globaal gezien gebruik van 3 technieken voor de vervaardiging van hun producten. Hoge druk spuitgieten is de meest voorkomende manier. Hierbij worden kunststof korrels gesmolten tot een vloeibare substantie. Daarna wordt deze substantie onder hoge druk in een gietvorm gespoten. Daarnaast maakt HSV-tmp gebruik van lage druk schuimgieten. Het grote verschil met de eerste variant is, dat er aan de kunststof korrels een chemische component wordt toegevoegd, dat actief wordt bij het smelten van de kunststof. Als laatse maakt men gebruik van cascade spuitgieten. Deze variant leent zich het best voor het maken van grote en complexe kunststof componenten. Zometeen gaan we in op de de verschillende sectoren waarin HSV-tmp actief is, en waar het zijn toepassingen vindt.

Sectoren

De producten van HSV-tmp vindt je terug diverse sectoren. Zoals eerder werd vermeld, zijn dit veelal sectoren waarin men werkt met complexe en technisch hoogstaande producten en componenten. Denk hierbij aan infra, electronica, klimaattechniek, machinebouw en medisch analytische apparatuur. Het gaat hier dus om complexe toepassingen waaraan hoge eisen worden gesteld. Om te zien wat men bij HSV-tmp zoal in huis heeft en reeds heeft gedaan, biedt hun website een kijkje in de keuken. HSV-tmp denkt mee met een klant waar het gaat om toepassingen en kostenbesparing.

Netwerk

HSV-tmp beschikt over een zeer uitgebreid netwerk aan toeleveranciers, productiepartners, logistici en ontwerpers. Op deze manier biedt HSV-tmp totaaloplossingen voor haar klanten en is men constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen deze innovatieve sector. Bezoek daarom eens de website en neem vrijblijvend contact op voor advies en ideeën