Youraway
Image default
Business

Kantoorunits voor startende ondernemers in Twente

In de regio Twente vind je bij het kanaalkwartier/bedrijventerrein in Hengelo diverse kantoorunits tegen gunstige prijzen. De locatie is goed te bereiken vanaf snelwegen, provinciale wegen en natuurlijk het centrum van Hengelo. Een kantoorunit huren is aantrekkelijk voor startups, maar ook kleine ondernemingen kunnen een unit huren wanneer hun bedrijfje aan huis een uit de hand gelopen hobby begint te worden. Zeker op het moment dat je eigen onderneming begint te groeien, kan de huidige ruimte te klein worden. Het huren van een kantoorunit biedt ontzettend veel voordelen. Ben je nieuwsgierig welke voordelen we hiermee bedoelen? En hoe het huren van een unit precies werkt? Lees dan zeker nog even verder, in dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten.

De voordelen van een kantoorunit huren

Wanneer je net start met een eigen onderneming is het prettig om je op een locatie te kunnen vestigen, waar eventueel groeimogelijkheden zijn. Je start waarschijnlijk relatief klein, maar mocht je onderneming snel groeien zijn er voldoende groeimogelijkheden wanneer je een kantoorunit huurt. Zo kun je starten in een kleine unit van 48 m2, en uiteindelijk doorgroeien naar een unit die misschien wel dubbel zo groot is. Daarnaast heb je als voordeel dat je vrijblijvend gebruik kunt maken van de gezamenlijke ruimtes. Zo is er een lounge en zijn er diverse vergaderruimtes bij de prijs inbegrepen.

Alle belangrijke zaken op een rij

Wanneer u een kantoorunit huurt zitten de volgende zaken bij de prijs inbegrepen: gas, water en licht, schoonmaak, internet, (onderhoud) parkeerterrein, gebruik van pantry, lounge, vergaderruimtes, goede bereikbaarheid, opslagmogelijkheden. Dit laatste houdt in dat er de mogelijkheid is om een opslagruimte te huren op dezelfde locatie. Deze kan dienen voor de opslag van voorraad, magazijn of andere zaken.