Youraway
Image default
Business

Koeriersdienst Harderwijk en omgeving

De Vries uw koeriersdienst in Harderwijk

bij zakelijke opdrachten is een persoonlijk aanspreekpunt belangrijk. Met meer dan 35 jaar ervaring kan Koeriersdienst de Vries dit doel zeker volbrengen. Koeriersdienst Harderwijk biedt hun dienstverlening niet alleen in deze regio, maar denkt met u mee voor de juiste levering bij uw woon of werkplaats in de buurt. Dus of u het pakket van Amsterdam tot Groningen wil laten bezorgen, Onze koeriersdienst staat voor u klaar.

Snel, betrouwbaar en flexibel

Koeriersdienst harderwijk heeft een groot landelijk logistiek netwerk dat er voor zorgt dat Koeriersdienst Harderwijk binnen een half uur tot drie kwartier bij u voor de deur staat. Dit om uw verzending op te halen en te verwerken. De geadresseerde heeft het de volgende dag alles al afgeleverd op de afgesproken tijd. Dit alles 365 dagen per jaar en 24 uur per dag. Dus mocht u onverwachts gebruik moeten maken van een koeriersdienst, dan is koeriersdienst de vries uw redder in nood.

Zicht in uw verzending

Koeriersdienst Harderwijk houdt goed zicht op uw pakketten en zorgt voor een persoonlijke en zorgvuldige aanpak. Voor u is er ook extra zicht op uw verzendingen gecreëerd, met een unieke track en trace code kunt u uw pakket van begin tot einde volgen ,voor de optimale zekerheid van uw levering. Elke levering heeft zijn eigen tarief bij Koeriersdienst de vries. Deze tarieven zijn afhankelijk van gewicht, soort levering en het formaat van het pakket. Benieuwd naar de opties voor uw bedrijf of tarieven en verzendtijden? Kijk dan op de website of neem direct contact op via het contactformulier of persoonlijk via de telefoon. Dit kan via: 0341-357147 Mail met koeriersbedrijf Harderwijk via: info@kddv-putten.nl