Youraway
Image default
Business

Krijg grip op uw interieurprojecten

Interieurprojecten zijn belangrijk voor de sfeer van een ruimte. Of u nu gaat vergaderen, werken of presenteren aan klanten, de ruimte waarin u werkt moet wel inspireren en inspireren. Er zijn veel factoren die kunnen bijdragen aan een fijne en functionele werkplek. Wij geven op een creatieve manier invulling aan uw ruimte. Zo komen wij tot een helder, praktisch en uitvoerbaar ontwerp. 

Interieurprojecten op maat

Bij GRIP geloven we in een goede balans tussen mooi en functioneel. We gaan uit van de specifieke behoefte van onze opdrachtgevers. Al onze ontwerpen zijn op die manier uniek. We hebben enorm veel kennis, waarmee we u kunnen helpen tot een goed ontwerp. We luisteren naar uw eigen ervaringen en passen die toe op onze kennis van interieurontwerp. We proberen u ook te verrassen door bijzondere materialen, kleuren en producten te gebruiken, waar u misschien zelf nog niet aan had gedacht. We houden hier natuurlijk wel rekening met kwaliteit, budget en planning. 

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij GRIP hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk om eerst naar de kwaliteit te kijken en dan pas naar de prijs. Door te investeren in slimme innovaties komen we tot het beste resultaat. We steken tijd in onze kennis, waardoor we nog steeds elke dag beter worden in wat we doen. Ook in onze relaties vinden we duurzaamheid belangrijk. Samen verdelen we de lusten en de lasten. Natuurlijk proberen we risico’s te vermijden, maar als er dan toch sprake is van tegenslag, vangen we die samen veerkrachtig op. Onze positieve instelling leidt dan ook vaak tot een positieve uitkomst in uw interieurproject. 

Interieurprojecten bij GRIP

Interieurprojecten uitbesteden? Ze worden bij GRIP helemaal naar uw smaak aangepast. U kunt alle wensen en eisen op een rij zetten. Geef vooral door wat de personeelsbezetting, locatie, beoogde sfeer en uitstraling is en wij gaan aan de hand daarvan aan de slag met een interieur. Er wordt daarna een 3D visualisatie gemaakt, zodat u een realistisch beeld heeft van de omgeving. Heel handig om de samenhang van verschillende elementen in het interieur te kunnen beoordelen. Bij ons krijgt u waar voor uw geld en weet u altijd waar u voor heeft betaald, zo komt u niet voor verrassingen te staan.