Youraway
Image default
Business

Lamelparket van topkwaliteit

Bent u op zoek naar scherp geprijsde lamelparket (klik hier voor lamelparket) van uitstekende kwaliteit? In dat geval bent u bij Bax Houthandel zeker aan het juiste adres! Bax Houthandel is al jaren de ideale partner als het gaat om de beste vloeren uit de wijde omgeving. Wij staan voor kwaliteit, service en scherpe prijzen. Iedere keer weer zien wij het als onze missie om mensen naar huis te sturen met de vloeren die het meest bij hen passen. Doordat wij al onze klanten erg veel persoonlijke aandacht bieden, zorgen wij er altijd voor dat klanten met een fijn gevoel onze showroom verlaten. Kom gerust een keer langs om onze topservice te ervaren en ons mooie lamelparket te zien!

 

Lamelparket voor een betaalbare prijs

 

Wij vinden het belangrijk om betaalbaar lamelparket aan te bieden. Daarom zorgen wij ervoor dat al ons lamelparket uit onze eigen fabriek komt. Dat heeft als gevolg dat wij niet met tussenpersonen werken en de vloeren u daarom voor een lagere prijs kunnen aanbieden. Ook weten wij op die manier precies waar onze vloeren vandaan komen en welke kwaliteit wij leveren. Wij kunnen u daarom garanderen dat u bij ons enkel topkwaliteit vloeren koopt. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan met de vloeren, dan kunt u altijd terugvallen op de goede garantie die wij u bieden. Zo zorgen wij ervoor dat u geniet van de mooiste vloeren van topkwaliteit en dat wij u verrassen door de goede materialen van ons lamelparket!

 

Budget lamelparket

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij twee categorieën lamelparket aan. De eerste soort dat wij aanbieden, is budget lamelparket. Deze vloer is een stuk goedkoper en heeft een dikte van 14 millimeter en een breedte van 21 centimeter. De vloer is opgebouwd uit een houten toplaag van 2,5 millimeter of 1,5 millimeter. Wij werken enkel met de beste materialen en zorgen er zo voor dat ook deze vloer jarenlang mee zal gaan.

 

Kom een kijkje nemen in onze showroom

 

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Hier zult u al onze vloeren zien en de mogelijkheden hiervan. Wij adviseren u graag over de beste vloer voor uw huis en hopen u tevreden te stellen met de topkwaliteit die wij aanbieden.