Youraway
Image default
Business

LED buizen van hoogwaardige kwaliteit

Buisverlichting die voorzien is van de laatste LED technologieën is heel erg populair op diverse industrieën. Dit komt omdat buislampen erg goed uitkomen op deze locaties, en LED verlichting is een groot pluspunt opzicht. Maar daarnaast hebben LED buislampen natuurlijk nog veel meer te bieden. Ben je op zoek naar een lamp die geschikt is voor locaties met een verhoogd risico op explosies? Dan ben je op zoek naar een Zone Atex lamp. Deze lampen zijn namelijk geschikt om te gebruiken op dat soort locaties.

Waarom kiezen voor buislampen?

Buislampen zijn uniek dankzij de vorm. Deze lampen worden al jarenlang gebruikt op allerlei verschillende locaties. Van bedrijfspanden tot fietsenstallingen en van schoolkantines tot magazijnen. Voornamelijk in grote ruimtes komen deze lampen erg goed tot hun recht.

Buislampen hebben als voordeel dat ze verkrijgbaar zijn in lichtgewicht uitvoeringen en ze hebben een aangegoten kabel. Daarnaast is de lamp zonder al te veel inspanning te monteren met behulp van buisklemmen. De inschakeltijd van deze lamp is erg kort en het heeft een certificering voor zone 1/2/21 en 22. 

Stap over op LED verlichting

LED lampen zijn laag in energieverbruik, worden niet warm wanneer ze enige tijd branden en zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en sterktes. Wat ook een erg groot voordeel is, is dat LED lampen een extreem lange levensduur hebben tot wel 30.000 branduren. De lamp is niet gevoelig voor trillingen, ze zijn dimbaar en branden direct op vol vermogen wanneer de schakelaar wordt omgehaald. Het is en blijft een investering, maar met behulp van een subsidie voor bedrijven wordt het toch een stuk aantrekkelijker gemaakt om de overstap te maken. De Energie Investeringsaftrek zorgt er voor dat bedrijven de LED verlichting makkelijker kunnen financieren. Hierdoor wordt het een stuk aanlokkelijker om de huidige verlichting te vervangen door LED. Meer info?
Kijk dan op zone-atex.nl/led-buizen