Youraway
Image default
Business

Letselschade begeleiding

Het is voor AdXpert het belangrijkste dat letselschade begeleiding in de eerste plaats effectief is. We zijn heel bekend in de wereld van letselschade begeleiding, en hebben er daarom voor gekozen om bij onze letselschade begeleiding drie experts in te schakelen. Deze drie experts zijn een loopbaancoach, een arbeidsdeskundige en een psycholoog. Iedere expert brengt iets anders aan de tafel van letselschade begeleiding, om samen een volledig pakket te maken die uiterst effectief is. Hierdoor behaalt AdXpert altijd goede resultaten bij letselschade begeleiding. Om die reden weten heel veel belangenbehartigers en verzekeraars juist AdXpert te vinden in het geval van letselschade begeleiding.

Letselschade begeleiding, van AdXpert

Hoe komt het dat AdXpert juist zulke goede resultaten bij letselschade begeleiding haalt? Wat is ons geheim? Ten eerste dat we bij letselschade begeleiding ontzettend veel aandacht besteden aan een relatie met onze cliënten die goed en betrouwbaar is. Ten tweede besteden we alle aandacht die over is aan de intakefase, die uitgevoerd wordt door een gespecialiseerde arbeidsdeskundige en een psycholoog. We werken bij letselschade begeleiding ook met vrij veel face-to-face contact, omdat we het lekker persoonlijk willen houden. Bovendien heeft AdXpert een arbeidsdeskundig expertisecentrum ingebed, die zorgt ervoor dat we een groot scala aan vakkennis ten allen tijden beschikbaar hebben om in te zetten bij letselschade begeleiding. Tot slot werkt AdXpert altijd via de oplossingsgerichte benadering bij letselschade begeleiding, waarbij we vooral de focus gelegd wordt op eigenaarschap en wat de cliënt nog wél kan. Dat vinden we productief.

Hoe ziet letselschade begeleiding van AdXpert eruit?

Hoe ziet het traject van letselschade begeleiding bij AdXpert er nou eigenlijk uit? We beginnen met een intakefase, die bij onze letselschade begeleiding erg intensief is. Hierbij werken de arbeidsdeskundige en psycholoog hard om alle arbeidsmogelijkheden en de belastbaarheid in kaart te brengen van de cliënt. Dit wordt na verscheidene psychologische en loopbaantesten duidelijk. Hierna begint het begeleidingstraject van onze letselschade begeleiding, die ook erg intensief is. Eigenlijk heb je geen moment rust bij onze letselschade begeleiding. We werken toe naar passend werk met veel persoonlijk contact, en bieden ook praktische ondersteuning aan.