Youraway
Image default
Business

Maak nu je eigen unieke sauna handdoek!

Wanneer je regelmatig de sauna bezoekt, is een sauna handdoek onmisbaar. Bij lokale winkels en drogisterijen verkoopt men vaak handdoeken die te klein zijn of niet goed om uw middel passen. Daarvoor heeft saunahanddoek.nl nu de oplossing bedacht door je een eigen sauna handdoek te laten maken. In slechts drie stappen kun je je sauna handdoek ontwerpen en vervolgens hoef je alleen nog maar op de bestelknop te klikken. Daarnaast zijn de sauna handdoeken ook op andere gelegenheden te gebruiken, zoals bij een dagje strand of na het douchen. De sauna handdoek beschikt over twee lusjes waarmee je de handdoek kunt ophangen, zodat de sauna handdoek niet onnodig vies hoeft te worden.

Allerlei combinaties voor jouw sauna handdoek

Op de website heb je de mogelijkheid om je eigen sauna handdoek te ontwerpen. Je zult denken dat dit gepaard gaat met de nodige milieukosten, maar gelukkig zorgen we ervoor dat er weinig grondstoffen zullen worden gebruikt en dragen wij bij aan het milieu. Er zijn allerlei combinaties mogelijk om de persoonlijke sauna handdoek te creëren. Ten eerste kan er worden gekozen tussen negen verschillende kleuren: van aubergine tot oranje. Daarna zijn er twintig verschillende biezen met allemaal een leuk patroon. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een bloemenpatroon en een stippenpatroon. Vervolgens is er de maat 200×80 cm, 140×70 cm en een set van deze twee. Voor de wat langere personen is er ook nog de keuze voor een sauna handdoek van wel 220×90 cm. Tenslotte kan jouw naam of die van de geadresseerde nog op de sauna handdoek worden gezet, om de sauna handdoek extra speciaal te maken. Bekijk deze sauna handdoek.

Nog meer keuze op saunahanddoek.nl!

Op saunahanddoek.nl wordt er naast sauna handdoeken ook nog veel meer aangeboden. Kies bij de top-combi’s uit het assortiment om zo voor een koopje sauna handdoeken te bestellen. Daarnaast kun je ook lekkere badjassen bij ons bestellen om in de sauna aan te trekken of na het douchen. Ideaal bij deze badjassen is dat je ze weer kunt personaliseren, wat overigens ook een leuk cadeau kan zijn. De luxe badjassen in combinatie met de sauna handdoek zorgt voor een elegante verschijning in de suana.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over ons assortiment? Neem dan snel een kijke op saunahanddoek.nl!